Julkaisut ja raportit

Löydät täältä julkaisujamme ja raporttejamme vuodesta 2020 eteenpäin. Jos etsit vanhempia julkaisuja, niin voit tiedustella niitä RT:n viestinnästä (viestinta[at]rakennusteollisuus.fi).

JOKKA

JOKKA on rakennusteollisuuden oma laatu-, ympäristö- ja turvallisuuslehti ja sen jakelu kattaa koko Rakennusteollisuus RT:n jäsenkunnan. JOKKA-lehteä ei enää julkaista, mutta voit lukea vanhoja lehtiä arkistosta. eJokka-uutiskirje jäsenille ilmestyy kahdesti vuodessa.

INFRA-lehti

INFRA-lehti ilmestyy pari kertaa vuodessa. Se käsittelee monipuolisesti infran rakentamiseen, ylläpitoon, rahoitukseen ja kehittämiseen liittyviä aiheita. Lehden historia ulottuu vuoteen 1960. Lehti ilmestyy Rakennuslehden välissä. INFRA ry:n ja Infra-alan päättäjille lehti on maksuton.

Kivestä muuraamalla -lehti

Kivestä muuraamalla on viihtyisien ja kestävien asuinympäristöjen informaatiolehti, jota julkaisee Rakennustuoteteollisuus RTT ry Muuratut rakenteet -ryhmä.

Betoni-lehti

Betoni on rakennusalan ammattilehti, jonka tehtävänä on välittää rakennusalan ammattihenkilöille betonirakentamisen uusin tieto ja viimeisimmät kehitysnäkymät.

Väri ja Pinta -lehti

Väri ja Pinta on pintakäsittelyalan ammattilehti. Se kertoo kaikesta pintakäsittelyalaan liittyvästä: mm. pintakäsittelyalan kehityksestä, uusista materiaaleista ja työmenetelmistä.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä