Talonrakennusteollisuuden jäseneksi

Jäsenyritykset saavat yhdistykseltä asiantuntevaa neuvontaa ja palveluita niin työsuhde- ja sopimusasioissa kuin lainopillisissa kysymyksissäkin. Paikallista jäsenpalvelua, edunvalvontaa ja toimialan yhteisiä kehityshankkeita hoitaa kuusi aluetoimistoa. Aluetoimistot edustavat yhdeksää piiriyhdistystä.

Talonrakennusteollisuuden alueellisten piirien hallitukset hyväksyvät yritykset jäseneksi. Jäsenyritykset sitoutuvat jäseneksi tullessaan noudattamaan alan työehtosopimuksia ja järjestöjen sääntöjä sekä sääntöjen puitteissa tehtyjä päätöksiä, ohjeita ja määräyksiä. Ensimmäisenä jäsenvuotena maksetaan jäsenmaksua vain niiltä kuukausilta, joina on kuulunut liittoon.

Talonrakennusteollisuus ry:n jäsenyyttä hakevan yrityksen tulee olla rakennusalan yritys, joka on toiminut talonrakennusalalla aktiivisesti vähintään 1–3 vuotta.

Kaikki Talonrakennusteollisuus ry:n jäsenyritykset ovat toimialayhdistyksensä kautta jäseniä myös Rakennusteollisuus RT:ssä ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa.

Vuoden 2024 jäsenmaksuperusteet

Hae jäseneksi

Lähetä allekirjoitettu jäsenhakemuslomake ja hakemuksessa pyydetyt liitteet skannattuna sähköpostitse oman aluetoimistosi yhteyshenkilölle.

Yhteyshenkilöt

Aluetoimistot

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä