Jari Lehtonen

Aluepäällikkö

Jari Lehtonen

Aluepäällikkö

Vastuualueet

Alueellinen jäsenpalvelu ja jäsenyritysten edunvalvonta

Liitto/yksikkö

Talonrakennusteollisuus ry, Sisä-Suomen ja Pohjanmaan piiri

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä

Työskentelen aluepäällikkönä Talonrakennusteollisuuden Tampereen aluetoimistossa kuuden maakunnan (Pirkanmaa, Keski-Suomi, Kanta-Häme, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa) jäsenliikkeitä palvellen ja heidän yhteisiä tarpeitaan edistäen. Toimin kahden piiriyhdistyksen (Sisä-Suomi ja Pohjanmaa) vastuuhenkilönä. RT:n laajasta palvelukirjosta saa kauttani välittömän palvelun ja ohjauksen kimuranteimmissa asioissa kulloistakin aihealuetta syvemmin tuntevalle RT:n asiantuntijalle. Laaja ja monipuolinen tehtävä, alue ja jäsenkunta edesauttavat alueellisen näkökulman esiin tuomisen valtakunnallisesti.

Raksalla

Aloitin KIRA-alalla kiinteistöhoidon tehtävissä 15-vuotiaana kesätöissä, joten minulla on siis työkokemusta alasta jo kuudelta vuosikymmeneltä. Ensimmäisen kerran RT:n jäsenliikkeessä olin töissä vuonna 1984 ja yhteensä parinkymmenen vuoden aikana rakennusliikkeen kaikki toiminnot tulivatkin tutuiksi ennen siirtymistäni RT:hen. Ala kiehtoo monipuolisuudellaan rakennetun ympäristön toteuttajana.

Vapaalla

Talo ja kesämökki on jo aikanaan rakennettu, mutta nurkissa ja lähipiirissä riittää pienempää hanketta ja kunnossapitoa vastapainona toimistotyölle. Siitä saaman hyötyliikunnan lisäksi lähden ehtiessäni hiihto- ja pyörälenkille tai pelaamaan sulkkista.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä