Jäsenille

Olemme koonneet tähän osioon hyödyllistä tietoa jäsenillemme. Saat käyttöösi esimerkiksi asiakirjamalleja ja muita työkaluja arkeasi helpottamaan. Lisäksi löydät tietoa jäsenille suunnatuista koulutuksista ja tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista ja jäsenpalveluista.

Osa jäsensivujen sisällöistä edellyttää jäsentunnuksia. Jos työskentelet RT:n jäsenyrityksessä, voit tilata tunnuksen alla olevasta linkistä.

RT:n yhteisillä jäsensivuilla on lähinnä Talonrakennusteollisuuden ja Rakennustuoteteollisuus RTT:n jäsenaineistoja, mutta ne ovat avoimia kaikkien toimialojen jäsenille. Muilla toimialaliitoillamme on omat jäsenpalvelunsa verkossa, ja löydät ne oheisten linkkien takaa.

Jäsenyritykset

Jäsenemme ovat eturivin yrityksiä rakennusteollisuuden kuudella toimialalla: Talonrakennusteollisuus, INFRA, Rakennustuoteteollisuus, LVI-tekninen urakointi, Talotekninen teollisuus ja kauppa ja Pinta. Toimialojemme lähes 3 000 jäsenyritystä työllistävät noin 60 000 henkilöä.

Löydät jäsenyrityksemme toimialaliittojemme jäsenyrityshakuista ja -listauksista.

HAE JÄSENYRITYKSIÄ

Jäsenyys ja jäsenpalvelut

Jäsenyrityksemme pääsevät hyödyntämään kaikkea tarjoamaamme tietoa ja työkaluja, neuvontapalveluita, koulutusta sekä verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Vastuullisesti toimivat rakennusalan yritykset voivat liittyä RT:n jäseneksi toimialayhdistyksiemme kautta.

LUE JÄSENEDUISTA JA LIITY MUKAAN

Tilastot ja suhdanteet


Hyödyllisiä linkkejä

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä