Ville Wartiovaara

Vastaava juristi

Ville Wartiovaara

Vastaava juristi

Vastuualueet

Lakiasiat, työehtosopimusasiat, työturvallisuus, haitalliset aineet, asbesti, vastuullisuus, käännetty arvonlisävero, ulkomainen työvoima, harmaa talous

Liitto/yksikkö

Talonrakennusteollisuus ry, Uusimaa

Osoite

PL 381 (Eteläranta 10), 00131 Helsinki

Töissä​

Työtehtävät vaihtelevat usein päivän mittaan, mikä tekeekin työstäni mielenkiintoista, oli kyse sitten ulkomaiseen työvoimaan liittyvistä jutuista, työturvallisuudesta tai esimerkiksi ”perinteisistä” työehtosopimustapauksista. Toimenkuvaani kuuluu perinteisen juristin työn lisäksi edunvalvonta-asioita ja yhteydenpitoa valvoviin viranomaisiin sekä sidosryhmiin. Välillä työt vievät myös ulkomaille eurooppalaisen etujärjestömme FIEC:n asioissa. Olen vastuullisuustiimin vetäjä ja kuulun myös työmarkkina- sekä työturvallisuustiimiin.

Vapaalla

Mailapelit ovat kuuluneet aina harrastuksiini. Italia kaikin tavoin, oli kyse sitten maailman hienoimman jalkapallojoukkueen Internazionalen kannattamisesta tai vaikkapa ruuasta. Valitettavasti aika on rajallista, mutta jos minulla olisi 3 kuukautta kesällä vapaata aikaa, viettäisin siitä vähintään pari viikkoa pohjoisessa perhovavan kanssa jokivarressa kuunnellen kosken ääniä ja lohia narraten. Loppuaika sitten perheen kanssa matkustellen. Voi olla, että perheellä on painavampi mielipide asiaan, joten nautin kalastamisesta ja luonnossa liikkumisesta pienin siemauksin mm. mökillä.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä