Kimmo Anttonen

Aluepäällikkö

Kimmo Anttonen

Aluepäällikkö

Vastuualueet

Alueellinen jäsenpalvelu ja jäsenyritysten edunvalvonta

Liitto/yksikkö

Talonrakennusteollisuus ry, Itä-Suomi

Töissä

Päivittäisessä työssäni toteutan Itä-Suomen piiritoimintaa aktiivisen piirin hallituksen ohjauksessa. Vastaan piirin taloudesta, tiedottamisesta ja jäsenneuvonnasta. Toimin laajassa sidosryhmäkentässä järjestäytyneiden rakennusyritysten edustajana ja edunvalvojana.

Raksalla

Kotonani maatilalla rakennettiin paljon ja opin arvostamaan rakentajia jo varhain. Minua kiehtoi käytännönläheinen ala, jossa pääsee johtamaan haastavia projekteja. YIT:n työnjohtajavuosien jälkeen siirryin opettajaksi ja vedin rakennusmestarikoulutusta Savonia amk:ssa, kunnes siirryin nykyiseen toimeen 2014.

Vapaalla

Vapaalla olen isä kolmelle lapselleni ja yritän kehittyä kumppanina. Bloggaan ja vloggaan Rakkauden rakennusinsinöörinä ihmisyyden kokonaisuudesta omilla nettisivuillani. Toimin myös ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina ja järjestän kasvuviikonloppuja. Teen myös vapaaehtoistyötä eroneuvoauttajana ja miesten piirin vetäjänä. Harrastan monipuolista liikuntaa triathlonista tanssin ja joogan kautta vapaalaskuun. Sanakirjasta löydyn generalisti-määritelmän alta.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä