Turvallisuusviikko 13. – 17.5. 2024

Rakennusalan Viisaat kypärät yhteen – turvallisuusviikkoa on järjestetty jo yksitoista kertaa. Turvallisuuskulttuuria kehitetään johtamalla ja kaikki pitää saada mukaan turvallisuutta kehittämään, viikolla muistutetaan.

Turvallisuusviikolla RT:n jäsenyritykset järjestävät erilaisia työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyviä tapahtumia työpaikoilla. Niillä halutaan muistuttaa, että turvallisuus on jokaisen työpaikalla työskentelevän asia. RT:n sivuilta löytyy paljon valmista materiaalia avuksi tapahtumien järjestämiseen. Järjestäkää esimerkiksi turvavartti työmaalla liikkumisesta tai ottakaan pöly hallintaan turvallisuusviikolla. Turvallisuusviikon keskiviikkona järjestetään etenkin pk-yrityksille suunnattu webinaari tapahtumista oppimisesta.

Tapahtumista oppimisen webinaarin aineistoja

Viikolla järjestettiin webinaari tapahtumista oppimisen malliprosessista ja siitä, miten tutkinnalla päästää tapahtumien juurisyihin käsiksi.

Lataa täältä valmista materiaalin Turvallisuusviikon tapahtumiin

Turvallisuusviikosta viestimiseen materiaalia

Alta voi ladata omaan käyttöön turvallisuusviikon julistetta tai someen tarkoitettua banneria. Juliste on A3-koossa ja sitä voi tulostaa itse tai laittaa digipainoon tulostettavaksi. Banneri on vaaka- ja neliömuodossa. Kielet ovat suomi ja englanti.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä