Turvallisuusviikko 13. – 17.5. 2024

Rakennusalan Viisaat kypärät yhteen – turvallisuusviikkoa on järjestetty jo yksitoista kertaa. Turvallisuuskulttuuria kehitetään johtamalla ja kaikki pitää saada mukaan turvallisuutta kehittämään, viikolla muistutetaan.

Turvallisuusviikolla RT:n jäsenyritykset järjestävät erilaisia työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyviä tapahtumia työpaikoilla. Niillä halutaan muistuttaa, että turvallisuus on jokaisen työpaikalla työskentelevän asia. RT:n sivuilta löytyy paljon valmista materiaalia avuksi tapahtumien järjestämiseen. Järjestäkää esimerkiksi turvavartti työmaalla liikkumisesta tai ottakaan pöly hallintaan turvallisuusviikolla. Turvallisuusviikon keskiviikkona järjestetään etenkin pk-yrityksille suunnattu webinaari tapahtumista oppimisesta.

Turvallisuusviikon webinaari keskiviikkona

Viikolla järjestetään webinaari tapahtumista oppimisen malliprosessista ja siitä, miten tutkinnalla päästää tapahtumien juurisyihin käsiksi. Koulutus järjestetään yhteistyössä RATEKOn kanssa keskiviikkona 15.5. kello 9-11

Lataa täältä valmista materiaalin Turvallisuusviikon tapahtumiin

Turvallisuusviikosta viestimiseen materiaalia

Alta voi ladata omaan käyttöön turvallisuusviikon julistetta tai someen tarkoitettua banneria. Juliste on A3-koossa ja sitä voi tulostaa itse tai laittaa digipainoon tulostettavaksi. Banneri on vaaka- ja neliömuodossa. Kielet ovat suomi ja englanti.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä