Videot, työturvallisuus

Työturvallisuuteen liittyviä videoita ja filmejä. 

Torninosturista pelastuminen

Torninosturista pelastaminen on huonosti tunnistettu velvoite rakennustyömaalla ja sitä  harjoitellaan aniharvoin. Rakennuskonepäälliköt ry teki videon ja kirjallisen ohjeen torninosturista pelastamiseksi.


Biisonimafia turvallisuuden kimpussa 

Turvallinen työympäristö syntyy kaikkien yhteistyöllä. Asian voi kertoa monella tapaa. Vauhdikkaampi kuvaus syntyi, kun Biisonimafia kuvasi Kuopion TTHA:n työturvallisuuden harjoitusalueella aiheesta nuorille ja vähän vanhemmillekin suunnatun videon. 


Turvallisesti raksalla -videot 

Turvallisesti raksalla -tietoiskut löytyvät Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilta. Ohjelmassa esitetään kuusi lyhyttä tietoiskua, joissa kerrotaan, miten rakentamisessa sama työ voidaan tehdä väärin ja oikein. Ohjelma soveltuu hyvin työntekijöiden perehdyttämiseen ja opastukseen.

Sisältö:

  1. Ota riskit hallintaan
  2. Älä putoa telineiltä
  3. Käytä turvallisia työtasoja
  4. Nosta viisaasti
  5. Edistä turvallisuutta oikeilla asenteilla
  6. Ota työpaikan sisäinen liikenne hallintaa

Turvallisesti telineillä -videot

Työturvallisuuskeskus: telinerakentamisen vaarallisia ja turvallisia toimintatapoja.


Napo-elokuvat

Napo on piirroshahmo, joka hoitaa työtään milloin milläkin alalla. Napo joutuu välillä tehtävissään kiperiin paikkoihin, mutta hän osaa myös tunnistaa riskejä ja ehdottaa parannuksia. Humoristiset Napo-filmit on tuottanut Euroopan työturvallisuus- ja terveysvirasto. Runsaasti erilaisia videoita!

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä