Jäseneksi

Lakiapu ja koulutukset, ryhmäostot, tehdasmatkat ja kaverin tuki. INFRAn jäsenenä saat kaiken! INFRA on maa- ja vesirakennusalan yritysten toimiala- ja työnantajajärjestö. Autamme jäseniämme parantamaan kilpailukykyään ja annamme heidän viesteilleen siivet. 

 

INFRAlla on yli 1500 jäsenyritystä ympäri Suomen, pääosin pieniä ja keskisuuria perheyrityksiä. Jäsenmäärässä mitattuna olemme RT:n suurin jäsenliitto.

Yksittäisen infrayrittäjän on vaikea päästä samaan pöytään isojen tilaajien ja päättäjien kanssa, mutta urakoitsijoiden yhteistä, isoa liittoa kuunnellaan. Viemme aktiivisesti jäsentemme viestiä laajoille vaikuttajaverkostoillemme valtionhallinnossa ja kunnissa edistäen muun muassa pitkäjänteistä väylärahoitusta sekä fiksuja julkisia hankintoja.

Tarjoamme jäsenille tuntuvia jäsenetuja ja -alennuksia, tes-, sopimus- ja lakineuvontaa, jäsenkoulutusta ja -matkoja sekä oivallisia verkostoitumismahdollisuuksia. Viikkokirje pitää ajan tasalla, ja sähköinen jäsenpalvelu Oma INFRA tarjoilee kattavan valikoiman oppaita, malliasiakirjoja ja lomakkeita. 

Liity jäseneksi

Saat kaikki jäsenedut ja -palvelut käyttöösi heti, kun jäsenyytesi on hyväksytty. 

Kysyimme jäseniltämme Juhalta, Sannalta, Marcukselta, Tainalta, Kajlta ja Jussilta, miksi kannattaa olla INFRAn jäsen. Katso vastaukset alta!

Jäitkö vielä miettimään? Kysyä lisää toiminnanjohtajiltamme!

Voit liittyä myös yhteistyöjäseneksi

Yhteistyöjäsenet ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka tarjoavat jäsenillemme tärkeitä tuotteita ja palveluita. Yhdessä teemme infrarakentamisesta helpompaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää sekä kehitämme alan osaamista. Yhteistyöjäsenille tarjoamme kullanarvoisia kontakteja ja näkyvyyttä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Yhteistyöjäsenemme

Lisätiedot yhteistyöjäsenyydestä

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä