Panu Tuominen

Toiminnanjohtaja

Panu Tuominen

Toiminnanjohtaja

Vastuualueet

Jäsenpalvelut- ja neuvonta, kilpailutukset, oppilaitosyhteistyö, yhteistyö kuntien ja ELY:jen kanssa, Uusimaan infrarakentaminen

Liitto/yksikkö

INFRA Uusimaa

Osoite

Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Töissä

INFRA Uusimaan toiminnanjohtajana pääsen tekemään todella monipuolisia hommia. Neuvon jäseniä esim. TES-asioissa, pidän yhteyttä kuntatilaajiin, teen oppilaitosyhteistyötä, järjestän jäsenistölle tapahtumia ja reissuja, solmin jäsenyrityksiä hyödyttäviä yhteistyösopimuksia… Onpahan tässä tullut oltua videotuottajanakin ja juonnan INFRAPODI:a.

Jäseniä autetaan kaikissa mahdollisissa asioissa ja kysymyksissä, jos ne suinkin infra-alaa sivuavat. Toisaalta vaikuttamistyö kunta- ja valtakunnantason päättäjiin on myös olennainen osa työtä.

Lisäksi toimin Rakennuspoolin Uusimaan aluetoimikunnan sihteerinä, eikä sovi unohtaa elintärkeää roolia Rakennusteollisuus RT:n vt. futisvastaavana.

Raksalla​

Raksalla olin ensimmäistä kertaa kesäduunissa 17-vuotiaana. Tein erilaisia hanttihommia, mutta olihan se nasta nähdä oman käden jälki ja tehdä fyysistä työtä. Lukion jälkeen ja opiskeluaikana olin töissä eri K-Raudoissa, jossa syttyi suuri rakkaus työkaluihin. Sittemmin konkreettinen ote rakentamiseen on tullut lähinnä omien isojen tai pienempien asuntoremonttien ja mökkipuuhan kautta. Maarakennusalasta kiinnostuin 2014, kun aloitin työt Maarakennusalan neuvottelukunnan (MANK ry) projektissa ja sillä tiellä ollaan. Infra-alahan on jokaisen lapsen ja lapsenmielisen unelma: isoja koneita ja isoja kuoppia!

Vapaalla​

Vapaalla ollessa harrastan erinäistä liikuntaa, koutsaan kahden futisjunnun joukkueessa, veneilen ja mökkeilen tai luen kaikkea mahdollista.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä