Lattian- ja seinänpäällysteliitto

Lattian- ja seinänpäällysteliitto ry on lattian- ja seinänpäällystämisessä käytettävien materiaalien valmistajien ja maahantuojien sekä näitä tuotteita asentavien yritysten toimialajärjestö.  

Lattian- ja seinänpäällysteliitto on Rakennusteollisuus RT ry:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsenliitto. Lattian- ja seinänpäällysteliitto ry muodostaa yhdessä Pintaurakoitsijat ry:n ja Kattoliitto ry:n kanssa RT:n erikoisurakoitsijoita edustavan Pintatoimialan. 

Liiton tarkoituksena on parantaa alan toimintaedellytyksiä ja tuottaa suomalaiseen sisustamiseen käyttökelpoisia, kestäviä ja kauniita lattian- ja seinänpintoja. Alan erikoisliikkeiden järjestöllinen yhteistoiminta liitossa on jatkunut yli 40 vuotta. Nykyisin liittoon kuuluvat kattavasti päällysteiden kiinnityksiä urakoivat liikkeet sekä alan materiaalintoimittajat. 

Lattian- ja seinänpäällysteliitto solmii alan valtakunnallisen työehtosopimuksen työntekijäjärjestön kanssa ja vastaa työnantajapuolelta työoloista sekä niiden kehittämisestä.  

Lattian- ja seinänpäällysteliitto tekee tiivistä yhteistyötä alan ammattikoulujen kanssa koulutuksen kehittämiseksi. 

Siirry Lattian- ja seinänpäällysteliiton omille verkkosivuille

Yhteyshenkilöt

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä