Kirsi Meriluoto

Toimisto-/viestintäassistentti

Kirsi Meriluoto

Toimisto-/viestintäassistentti

Vastuualueet

Jäsenasiat ja -viestintä, taloushallinto, tapahtumat

Liitto/yksikkö

Pinta

Osoite

Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Töissä

Teen töitä kaikille kolmelle Pintatoimialan liitolle (Pintaurakoitsijat, Kattoliitto, Lattian- ja seinänpäällysteliitto). Vastaan liittojen jäsenasioista, viestinnästä (uutiskirjeet, tiedotteet, some, kotisivujen päivitys), taloushallinnosta (laskutus, ostoreskontra, kirjanpito), tapahtumien järjestelystä ja liittojen kaikista muista vastaan tulevista toimistoasioista. Olen mukana RT:n hallintotiimissä.

Raksalla

Omakotitalon rakennuttaminen aikanaan oli mielenkiintoinen ja opettavainen kokemus kaikkine vaiheineen. Oma tekeminen on kaukana siitä eli lähinnä milloin mitäkin pientä pintaremonttia, jossa on enemmän intoa kuin varsinaista osaamista! Joskus pitää kaikenlaisia “kummallisia työkaluja” edes yrittää käyttää saadakseen aikaan jotain (enempi sisustuksellisia) elementtejä kotiin tai mökille. Kun inspiraatio iskee, on esimerkiksi maalaamiseen tai tapetoimiseen tai vaikka terassipöydän, aitaelementin tai sängynpäädyn tekemiseen alettava ihan siltä istumalta!

Vapaalla

Työn ulkopuolella mm. lenkkeilen kahden koirani kanssa, käyn satunnaisesti joogassa, täytän ristisanoja sekä tapaan ystäviä ja perhettä. Minulla on kodit Helsingissä ja Kouvolassa, jossa asuu myös poikani ja isäni, lisäksi vietän paljon aikaa Tampereella tyttäreni ja sisareni perheen luona. Keväästä syksyyn mökkeilen Vuohijärvellä ja seuraan innokkaasti pesäpalloa milloin minkäkin kentän laidalla tai tv:n ääressä, syksystä kevääseen ahmin kirjoja ja sarjoja viltin alla villasukat jalassa kynttilöitä poltellen.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä