Janne Mäenpää

Projektipäällikkö

Janne Mäenpää

Projektipäällikkö

Vastuualueet

Koulutukset, hankkeet, projektit, rahoitus, kehittäminen

Liitto/yksikkö

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO

Osoite

Kiviharjunlenkki 1C 90220 Oulu

Töissä

Järjestän ja ohjaan työmaapäälliköiden ja vedeneristysalan koulutuksia valtakunnallisesti Oulun toimistolta käsin. Lähes viikoittain käyn rakennustyömailla arvioimassa koulutuksissa olevien ammatillista osaamista. Muita tehtäviä ovat mm. oppilaitoksen hallinnointi- ja kehitystyöt sekä Rakennuspoolin toimintaan osallistuminen.

Raksalla

Lukion jälkeen olin hakemassa suuntaa elämälle ja sattumien summana päädyin pieneen Keski-Pohjanmaalaiseen rakennusliikkeeseen töihin. Minut otettiin hyvin vastaan ja ohjattiin aina ammattitaidon kehittyessä yhä vaativimpiin tehtäviin. Tästä syttyi lamppu alan monipuolisuudesta ja hienoudesta. 90-luvun lamavuodet menivätkin sitten rakennusalan opintojen parissa. Opintojen jälkeen olen saanut hienon mahdollisuuden nähdä ja kokea rakennusalan toimijoita niin Lapista Uudellemaalle kuin Pohjois-Karjalasta Varsinais-Suomeen. Omakotitalossa asuminen vaatii jatkuvaa huolto- ja korjaustoimintaa. Osan teen itse, mutta tunnistan milloin kannattaa hankkia paremman osaamisen tekijät.

Vapaalla

Salikärpäsen puraisu on jatkunut pitkään, jossa voin edelleen haastaa ja mitata omaa kapasiteettiani. Samalla tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja se tuo tasapainoa muihin elämän osa-alueisiin. Autoilun maailma on myös kiinnostavaa. Olivatpa ne sitten klassikoita, maastureita, urheiluautoja tai mitä tahansa, niin lehtiä, nettiä ja uutiskirjeitä tulee luettua päivittäin.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä