Tervetuloa mukaan työvoimabarometrin toimialakohtaiseen ennakointitilaisuuteen: Rakennettu ympäristö 19.9.2024 klo 9.00–12.00

Pohjois-Savon ELY-keskus laatii syksyllä työvoimabarometrin Pohjois-Savon osalta. Työvoimabarometrissä muodostetaan näkemys alueiden ja keskeisten toimialojen nykytilanteesta ja lähitulevaisuuden näkymistä.

Työvoimabarometrissä painopiste on alueiden ja toimialojen työvoima- sekä osaamistarpeissa, ja se laaditaan toimialakohtaisten arviointitilaisuuksien pohjalta. Toivomme, että tilaisuuksiin osallistuu työnantajien edustajia saadaksemme kattavan kuvan toimialan työvoima- ja osaamistarpeista.

Rakennettu ympäristö -toimialan arviointitilaisuus

Aika: Torstai 19.9. kello 9:00-12:00.
Paikka: Pohjois-Savon liiton Maakuntasali (Sepänkatu 1, 70100 Kuopio)

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä.


Työvoimabarometrin tietoja hyödynnetään alueellisen työlupalinjauksen laatimisessa sekä kansallisen työvoimapolitiikan suunnittelussa ja kehittämisessä. Tiedot ovat tärkeitä myös työllisyysviranomaisille, oppilaitoksille ja työnantajille sekä tietenkin omaa urapolkuaan suunnitteleville. Työvoimabarometrin alueelliset työvoima- ja osaamistarpeiden ennakointitiedot julkaistaan lokakuun lopussa.

Lisätietoa: jaakko.honkalampi@ely-keskus.fi

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä