Jäseneksi

Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n jäseneksi voivat hakea rakennustuoteteollisuudessa tai siihen liittyvällä alalla toimivat yritykset. Jäseneksi hyväksymisestä päättää RTT:n johtokunta.

Jäsenyritykset kuuluvat myös johonkin RTT:n jaostoista: betoni-, pientaloteollisuus- tai rakennusmateriaalit-jaostoon. RTT:n jäsenet voivat olla elinkeinopoliittisia jäseniä ja/tai TES-jäseniä, joita ovat kivipohjaiseen rakennustuoteteollisuuteen kuuluvat yritykset.

Vuoden 2024 jäsenmaksuperusteet

Jäsenmaksut päätetään vuosittain RTT:n syysliittokokouksessa ja ne perustuvat jäsenen tuotannon jalostusarvoon sekä TES-jäsenillä lisäksi maksettuihin palkkoihin. Uusi jäsenyritys suorittaa ensimmäisenä jäsenvuotenaan jäsenmaksua vain niiltä kuukausilta, joina se on kuulunut liittoon.

Yritys sitoutuu jäseneksi tullessaan noudattamaan alan työehtosopimuksia (TES-jäsenet) ja järjestöjen sääntöjä sekä sääntöjen puitteissa tehtyjä päätöksiä, ohjeita ja määräyksiä.

Hae jäseneksi

Lähetä allekirjoitettu jäsenhakemuslomake ja hakemuksessa pyydetyt liitteet skannattuna sähköpostitse jenni.tuomola(@)rt.fi.

Yhteyshenkilöt

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä