Haemme toiminnanjohtajaa INFRA Pohjanmaalle

Palvellaksemme jäseniämme entistä paremmin haemme vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan toiminnanjohtajaa vastaamaan Pohjanmaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä. Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito on edellytys tehtävässä onnistumisessa.

På svenska > 

INFRA ry on infrarakentamisen ammattilaisten toimiala- ja työnantajaliitto. Sen jäsenyritykset tuottavat valtaosan Suomen infrapalveluista. INFRAn vajaa 1 600 jäsenyritystä rakentavat ja pitävät kunnossa väyliä, terminaaleja ja elintärkeitä kuntateknisiä verkostoja. Ne tuottavat myös kaikessa rakentamisessa välttämättömiä kiviaineksia ja tarjoavat purku-, kierrätys- ja nostopalveluja sekä infrapalveluja teollisuudelle.

Yli neljäsosa Suomen rakentamisen kokonaisvolyymista on infran rakentamista ja kunnossapitoa. Jäsenemme Hangosta Inariin tekevät valtaosan tästä työstä ja työllistävät noin 20 000 infra-ammattilaista.

Palvellaksemme jäseniämme entistä paremmin haemme vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan 

TOIMINNANJOHTAJAA 

vastaamaan Pohjanmaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

INFRA Pohjanmaahan kuuluu noin 110 jäsenyritystä. Toiminnanjohtajana vastaat näiden yritysten edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista sekä jäsenviestinnästä ja -markkinoinnista osana INFRAa ja Rakennusteollisuus RT:tä.

Avaintehtäviisi kuuluu myös yhteiskunta- ja sidosryhmäsuhteiden sekä kumppanuuksien hoitaminen ja kehittäminen Pohjanmaan alueella.

Toimit INFRAn Pohjanmaan aluepäällikkönä ja osallistut aktiivisesti myös INFRAn ja Rakennusteollisuus RT:n toimintaan.

Työsi edellyttää monipuolista yhteiskunnallista kokemusta, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta edunvalvontaan sekä sopivaa koulutusta. Järjestötoiminnan tuntemus, hyvät organisointitaidot sekä talous- ja neuvotteluosaaminen ovat suureksi eduksi. Järjestelmällinen ja uudistava työtapasi, vastuullisuuteesi ja positiivinen asenteesi siivittävät sinut menestykseen työssäsi.

Arvostamme myös markkinointihenkisyyttäsi ja aktiivista otettasi. Pidät mielelläsi yhteyttä jäsenistöön, annat sujuvasti neuvontaa esimerkiksi työehto- ja sopimusasioissa sekä järjestelet jäsentapahtumia ja -koulutuksia. Esilläolo on sinulle luontevaa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, upean näköalapaikan infra- ja rakennusalalle sekä mainion työyhteisön, jossa viihdytään pitkään. Tuemme myös vapaa-ajan kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiasi.

Toimipaikkasi on Vaasassa (Hovioikeudenpuistikko 16). Saat kaikkiin tehtäviisi INFRAn, Rakennusteollisuus RT:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntevan tuen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 17.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen kari.muhonen@infra.fi viimeistään 2.10.2022 mennessä. Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, täytämme paikan löydettyämme sopivan ehdokkaan. Merkitse otsikkokenttään ”Toiminnanjohtaja Pohjanmaa”.

LISÄTIETOJA:

INFRA ry:n jäsenpalveluista ja aluetoiminnasta vastaava johtaja Kari Muhonen, kari.muhonen@infra.fi +358 400 943 350 (ensisijaisesti) tai
INFRA Pohjanmaa ry:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Asikainen, pasi.asikainen@raimoasikainenoy.fi, +358 500 665 293


Rakennusteollisuus RT
ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja kuusi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Talotekniikkateollisuus, LVI-tekninen urakointi ja Pinta. RT on osa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta.

Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritystemme yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa. Liittoyhteisöömme kytkeytyvät myös Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO, Suomen Rakennusmedia Oy sekä Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa toimiva Rakennuspooli.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä