Heini Rask RT:hen yhteiskuntasuhteiden asiantuntijaksi

Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Heini Rask aloittaa Rakennusteollisuus RT:ssä yhteiskuntasuhteiden asiantuntijana 24. toukokuuta.

Heini osallistuu yhteiskuntasuhteiden hoitoon, vaikuttajaviestintään sekä vaikuttamisprojekteihin, joissa toimii tapauskohtaisesti myös projektipäällikkönä. Hän avustaa RT:n ylintä johtoa paitsi kansallisessa myös EU-tason vaikuttamistyössä. Lisäksi hän koordinoi toiminnan suunnittelua ja seurantaa sekä hallinnon kokousten valmistelua ja avustaa toimitusjohtajaa tämän työssä.

RT:lle Heini siirtyy Aula Europesta, joka on EU-edunvalvontaan ja poliittiseen viestintään erikoistunut yritys. Aulassa hän on toiminut kansallisen politiikan sekä vaikuttamisen asiantuntijana ja on vastannut Helsingin toimistosta sekä asiakkuuksista. Asiakkuudet Aulalla ovat keskittyneet energia- ja ilmastopolitiikkaan.

Ennen Aulaa Heini työskenteli valtiovarainministerin esikunnassa valtiovarainministeriössä sekä kansanedustajan avustajana eduskunnassa. Heinillä on myös työkokemusta muun muassa Euroopan parlamentista ja erilaisista viestintätehtävistä. Heini on valmistunut maisteriksi kuluttajaekonomiasta Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta.

”Vahvistamme entisestään edunvalvontaosaamistamme ja uudistamme johtamisen tukea Heinin nimityksen myötä. Hänellä on jo monipuolinen tausta vaikuttamistehtävistä ja hän haluaa kehittyä yhteiskunnallisen vaikuttamisen vankaksi ammattilaiseksi. On ilo saada Heini mukaan asiantuntevaan joukkoomme rakennusteollisuuden pariin”, Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell sanoo.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä