Ohjeet koronatartuntojen ehkäisyyn rakennustyömailla

RT on koonnut kevään aikana jäsentiedotteissaan julkaisemistaan ohjeista yhteenvedon, jossa on ohjeistus varautumissuunnitelman tekemiseen ja ulkomaisen työvoiman omaehtoiseen karanteeniin sekä työmaa- ja majoitusjärjestelyihin. Tavoitteena on varmistaa turvallinen työskentely myös koronaepidemian aikana.

Rakennusteollisuus RT:n toimialaliitot ovat informoineet koronaepidemian aikana jäsenyrityksiään taajaan siitä, miten koronatartunnoilta voidaan suojautua työpaikoilla sekä millaisia vaikutuksia koronaepidemialla on rakentamiseen. Esimerkiksi Talonrakennusteollisuus ry on julkaissut jäsenyrityksilleen yli 20 koronaan liittyvää jäsenkirjettä sekä keskeisimmistä tiedotteista myös kieliversioita. 

Seuraavassa on linkit tuoreimpien ohjeiden yhteenvetoon sekä omaehtoisen karanteenin englannin- ja vironkielisiin ohjeisiin: 

Katso myös

Paavo Mattila  asiamies, rakennusalan työntekijäsopimukset, palkkahallinto

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä