INFRA Uusimaa ry hakee toiminnanjohtajaa

OLEMME LÖYTÄNEET SOPIVA HENKILÖN JA PAIKKA ON TÄYTETTY!

Palvellaksemme jäseniämme entistä paremmin haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan Uudenmaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

INFRA Uusimaahan kuuluu lähes 400 jäsenyritystä. Toiminnanjohtajana vastaat näiden yritysten edunvalvonnasta ja jäsenpalveluista sekä jäsenviestinnästä ja -markkinoinnista osana INFRA ry:tä ja Rakennusteollisuus RT ry:tä. Avaintehtäviisi kuuluu myös yhteiskunta- ja sidosryhmäsuhteiden sekä kumppanuuksien hoitaminen ja kehittäminen Uudenmaan alueella.

Toimit INFRA ry:n Uudenmaan aluepäällikkönä ja Uudenmaan Maarakentajien Konevälitys Oy:n toimitusjohtajana, mutta osallistut aktiivisesti myös INFRA ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n toimintaan.

Työsi edellyttää monipuolista yhteiskunnallista kokemusta, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta edunvalvontaan sekä sopivaa koulutusta. Järjestötoiminnan tuntemus, hyvät organisointitaidot sekä talous- ja neuvotteluosaaminen ovat suureksi eduksi. Järjestelmällinen ja uudistava työtapasi, vastuullisuuteesi ja positiivinen asenteesi siivittävät sinut menestykseen työssäsi.

Arvostamme myös markkinointihenkisyyttäsi ja aktiivista otettasi. Pidät mielelläsi yhteyttä jäsenistöön, annat sujuvasti neuvontaa esimerkiksi työehto- ja sopimusasioissa sekä järjestelet jäsentapahtumia ja -koulutuksia. Esilläolo on sinulle luontevaa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, upean näköalapaikan infra- ja rakennusalalle sekä mainion työyhteisön, jossa viihdytään pitkään. Tuemme myös vapaa-ajan kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiasi. Toimipaikkasi on Helsingissä Eteläranta 10:ssä. Saat kaikkiin tehtäviisi INFRAn, Rakennusteollisuus RT:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntevan tuen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

PAIKKA ON TÄYTETTY!

INFRA ry on infrarakentamisen ammattilaisten toimiala- ja työnantajaliitto. Sen jäsenyritykset tuottavat valtaosan Suomen infrapalveluista. INFRAn 1 600 jäsenyritystä rakentavat ja pitävät kunnossa väyliä, terminaaleja ja elintärkeitä kuntateknisiä verkostoja. Ne tuottavat myös kaikessa rakentamisessa välttämättömiä kiviaineksia ja tarjoavat purku-, kierrätys- ja nostopalveluja sekä infrapalveluja teollisuudelle.

Yli neljäsosa Suomen rakentamisen kokonaisvolyymista on infran rakentamista ja kunnossapitoa. Jäsenemme Hangosta Inariin tekevät valtaosan tästä työstä ja työllistävät noin 20 000 infra-ammattilaista.

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja kuusi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, INFRA, Talotekniikkateollisuus, LVI-tekninen urakointi ja Pinta. RT on osa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta.

Kuuden toimialan yhteensä noin 2 800 jäsenyrityksen palveluksessa on 60 000 henkilöä. Jäsenyritystemme yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 miljardia euroa.

Liittoyhteisöömme kytkeytyvät myös Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO, Suomen Rakennusmedia Oy sekä Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa toimiva Rakennuspooli.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä