Tervetuloa uudistetulle rt.fi-sivustolle

Edellisestä nettisivu-uudistuksesta olikin jo tovi aikaa – kymmenen vuotta. Nyt uusimme koko julkaisujärjestelmän, ilmeen ja sisällön. Jo oli aikakin, sanoisi moni.

Viime vuoden lopulla julkistimme uuden strategiamme ja samalla tuoreutimme brändi-ilmeemme. Uudistettu sivustomme heijastaa molempia. Tärkeimpänä lähtökohtana on ollut parantaa pääkohderyhmiemme käyttäjäkokemusta:

  • Jäsenille olemme toteuttaneet oman osion, jonka sisällöstä osa on avointa ja osa jäsentunnusten takana olevaa hyödyllistä tietoa, ohjeita ja lomakkeita. Jäsenille suunnatut sisällöt löydät tästä linkistä rt.fi/jasenille
    Rekisteröidy jäsensivulle ja vahvista jäsentunnus, vaikka sinulla olisikin ollut aiemmin tunnukset palveluumme. Rekisteröitymislomake: rt.fi/tilaa-jasentunnus
  • Medialle on myös oma tarjottimensa, jossa on kootusti mediayhteystietomme, ajankohtaiset tiedotteet sekä linkkejä median tarvitsemiin palveluihin, kuten kuva- ja kuviopankkiin. Medialle osioon pääset sivuston päävalikosta tai klikkaa tästä: rt.fi/media
  • Poliittiset päättäjät löytävät tavoitteemme, yhteiskuntasuhteiden yhteyshenkilömme ja ajankohtaissisältöä Vaikuttamisen-osion alta: rt.fi/vaikuttaminen

Esimerkkejä uusista toiminnallisuuksista ja sisällöistä

Olemme tuoneet sivustollemme myös uusia toiminnallisuuksia ja sisältöjä. Tässä muutamia esimerkkejä:

Kuviopankki: Pääekonomistimme on kehittänyt kuviopankistamme parannellun 2.0-version yhdessä Robonomistin kanssa. Kuviopankista löydät dynaamisia reaaliaikaisia suhdannekuvaajia, joita on mahdollista ladata eri tiedostomuodoissa: rt.fi/kuviopankki

Yhteystiedot-osiosta löydät edelleenkin kaikki asiantuntijamme. Tämän lisäksi pääset tutustumaan henkilöstöömme hitusen syvällisemmin, sillä suurin osa meistä on kertonut vastuualueidensa lisäksi vähän enemmän itsestään. Tutustu rt:läisiin: rt.fi/yhteystiedot

Blogimme on siirretty suoraan rt.fi-sivustolle, joten asiantuntijoidemme kirjoituksetkin löytyvät nyt helposti asiantuntijan yhteystiedoista tai Ajankohtaista-osiosta. Blogin suora osoite: rt.fi/blogi

INFRAn omat sivut sisältyvät nyt RT:n sivuston Toimialamme-osioon samoin kuin Talonrakennusteollisuuden ja Rakennustuoteteollisuuden sivut sekä oikopolut muiden toimialojemme ja palveluyksiköidemme sivustoille. Löydät toimialat ylävalikosta: rt.fi/toimialat

Sivuston kehittäminen jatkuu tietysti lanseerauksen jälkeenkin: sisältöjä tuotamme asiantuntijoittemme kanssa ja sivuston toiminnallisuuksia kehitämme yhdessä sivuston teknisestä toteutuksen vastanneen Aste Helsingin kanssa.

Toiveita tai palautetta sivustomme toiminnallisuuksista tai sisällöistä: viestinta[at]rakennusteollisuus.fi
Sivuston jäsenkirjautumiseen ja rekisteröintiin liittyvät kysymykset:
rt[at]rakennusteollisuus.fi

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä