Uudistettu INFRA Golf pelattiin 9.6. Hämeenlinnassa

INFRA Golf 2022 pelattiin Tawast Golfin kentällä. Tapahtumaa oli uudistettu viime kerrasta. Päivä aloitettiin lounaalla ja peliin valmistautumisessa oli mahdollisuus tutustua Top Tracer range -simulaattoriin. Lisäksi lanseerattiin uusi piiriyhdistysten ja yritysjäsenten välinen joukkuekisa.

Tyylinäyte kisasta. Kuva: Arttu Nurmi

Itse pelit alkoivat iltapäivällä ja pelien jälkeen osallistujille oli varattu mahdollisuus saunomiseen ja jälkipeleihin klubilla illlallisen kera.

INFRA Golf -turnauksen Paras scratch -tulos palkittiin RTA Trophy -kiertopalkinnolla, jonka vei tänä vuonna Asfaltti Sivenin Joonas Leipakka.

Pistebogey-kilpailussa voittajaksi selviytyi Harri Nokkala Kaiwur Oy:stä. Pisimmän draivin vetäisi Tommi Knaapinen Ralf Ajalinilta, lähimmäksi lippua ensimmäisellä osui Mika Heinonen Ruskon kunnasta ja toisella Eeli Huotari Taratestiltä.

Joukkuekilpailu pelattiin henkilökohtaisen kilpailun ohessa. Starttiryhmästä muodostettiin joukkue, ja kahden parhaan tulos laskettiin mukaan.

Joukkuekisan voitti ryhmä, jossa pelasivat Harri Nokkala Kaiwur Oy:stä, Joni Virtanen Autostem Oy:stä, Pekka Kytöaho Sassenita Oy:stä ja Olli Aalto Taratest Oy:stä.

Vuoden 2022 kisassa lanseerattiin yhdessä Onnisen kanssa uusi piirien ja yritysjäsenten välinen joukkuekilpailu.

Edustettuina olivat INFRA Häme, Uusimaa, Pohjois-Savo,  Länsi-Suomi ja  Pohjoinen sekä yritysjäsenet.

Kilpailun voittajaksi selviytyi INFRA Pohjoinen, jonka edustaja Pekka Piirala vastaanotti kiertopalkintona toimivan kivivasaran.

Ensi vuoden INFRA Golfin kenttä on mietinnässä, mutta todennäköisesti pelit pelataan 8.6. vastaavanlaisella päiväohjelmalla kuin tänä vuonna. Laita kisapäivä 8.6.2023 jo kalenteriisi!

Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti yhteistyökumppaneille Fennialle, Onniselle ja Volvolle. Tavataan taas ensi vuonna INFRA Golfin merkeissä.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä