Sari Perento nimitetty RT:n viestintäasiantuntijaksi

Rakennusteollisuus RT:ssä aloittaa viestintäasiantuntijana 15. elokuuta Sari Perento. RT:n viestintätiimissä Sari vastaa verkkopalveluiden ja someläsnäolon tavoitteellisesta kehittämisestä. Hän tuottaa myös sisältöjä eri kanaviin ja osallistuu muihin viestintähankkeisiin ja -tehtäviin.

Sarilla on useita tutkintoja ja opintoja viestinnästä, tuoreimpana liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK), jossa suuntautumisena oli viestinnän ja markkinoinnin johtaminen.

Sari siirtyy RT:hen Skanskalta, jossa hän on työskennellyt 15 vuotta monipuolisissa viestintätehtävissä. Hän on muun muassa toiminut projektipäällikkönä Skanska Suomen verkkosivu- ja intranet-uudistuksissa sekä vastannut muiden digitaalisten kanavien, kuten blogialustojen ja sosiaalisen median kanavien käyttöönotosta. Kolme viime vuotta Sari on työskennellyt BoKlok-tiimissä markkinointi- ja viestintävastaavana.

”Olen työurani aikana päässyt kehittämään monia mielenkiintoisia digitaalisen viestinnän hankkeita. Mielestäni parasta näissä on ollut työskentely laaja-alaisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Odotankin innolla, että pääsen yhdessä RT:n asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa uudistamaan nettisivuja, jotta ne palvelisivat eri sidosryhmien tarpeita mahdollisimman hyvin. Tartun mielelläni myös muihin mielenkiintoisiin viestintätehtäviin”, kertoo Sari Perento.

”Sari on tervetullut vahvistus viestintätiimiimme, sillä hänellä on sekä vahva ammatillinen osaaminen erityisesti digiviestinnästä että rakennusalan vankka tuntemus. Lisäksi Sari on todellinen tiimipelaaja, jonka tunnen jo yli vuosikymmenen takaa, kun urapolkumme kohtasivat ensimmäisen kerran”, viestintäjohtaja Merja Vuoripuro sanoo.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä