Turvallisuusviikon Twitter-chat #jaksaraksalla 20.5. klo 11-12 – tule mukaan!

Mitä kuuluu raksalle? Turvallisuusviikolla järjestetään Twitter-chat, jonka teemoina ovat psykososiaalinen kuormitus ja työhyvinvointi. Tule mukaan keskustelemaan perjantaina 20.5. klo 11-12 Rakennusteollisuus RT:n Twitter-tilillä @RTryfi!

Keskusteluun osallistuminen on helppoa! Voit tviitata näkemyksesi omalta tililtäsi. Käytä tviiteissäsi tunnistetta #jaksaraksalla.

Ohjeet chatiin osallistumiseen

Rakennusteollisuus RT tviittaa alla olevat kysymykset chat-ajankohtana 20.5. klo 11-12 omalta tililtään (@RTryfi) yksi kerrallaan ja niihin vastataan yhteen kerrallaan. Esimerkiksi kysymykseen numero yksi (K1) vastatessa oma vastaus tviitataan näin:

V1: Kivat työkaverit tukevat hyvinvointia joka päivä. #jaksaraksalla #rakentavasti

Voit myös kommentoida vapaasti muiden tviittaajien keskustelunavauksia. Keskustelun seuraaminen onnistuu Twitterissä hakemalla tunnistetta #jaksaraksalla.

Jos et ehdi osallistua koko tuntiin, voit osallistua vaikka muutaman tviitin verran. Kaikkiin kysymyksiin ei siis ole pakko vastata. Muista myös tykkäillä ja jakaa!

Chatissä esitettävät kysymykset

K1: Mitkä tekijät tukevat työhyvinvointiasi? #jaksaraksalla #rakentavasti

K2: Mitä on psyykkinen ja sosiaalinen kuormitus rakennusalan työssä ja miten kuorma kevenisi? #jaksaraksalla #rakentavasti

K3: Miten työpaikallasi tunnistetaan työn liiallinen kuormitus? #jaksaraksalla #rakentavasti

K4: Miten rakennusalan työnjohdon psykososiaalista kuormitusta voisi keventää? #jaksaraksalla #rakentavasti

K5: Mitkä tekijät rakennusalan työntekijäpuolen työssä voivat olla psykososiaalisesti kuormittavia, ja miten niihin voidaan vaikuttaa? #jaksaraksalla #rakentavasti

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Lisätietoja

Nina Lampén, viestintäassistentti
nina.lampen(@)rakennusteollisuus.fi
050 433 4084

Tommi Ahlberg, tiedottaja
tommi.ahlberg(@)rakennusteollisuus.fi
050 354 7114

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä