Rakennusalan ammattikorkeakoulut koolla Turussa 11.–12.5.2022

Rakennusteollisuus RT:n perinteinen ammattikorkeakouluseminaari saatiin vihdoin järjestettyä lähitapahtumana koronapandemian aiheuttaman muutaman vuoden tauon jälkeen.

Turkuun Turun ammattikorkeakoulun uusiin tiloihin kokoontui lähes 60 rakennusalan ammattikorkeakoulujen koulutuspäällikköä, opettajaa ja lehtoria RT:n ammattikorkeakouluseminaarissa toukokuussa.

Seminaari käsitteli rakennusalaan kohdistuvia paineita ja osaamistarpeiden muutoksia useista eri näkökulmista: Turun kaupunginjohdon puheenvuoro käsitteli teemaa kaupunkien kasvutavoitteiden näkökulmasta, Motivan ja ympäristöministeriön puheenvuoroissa osaamistarpeita käsiteltiin taksonomian ja Green Dealin kautta.

Peabin Marko Kilpeläinen esitteli RT:n työturvallisuusryhmän työturvallisuuspakettia ja NCC Buildingin toimialajohtaja Esa Lehmusvuori puhui johtamisen ja yhteistoimintataitojen merkityksestä rakennusalalla.

Seminaarin yhteydessä vierailtiin Naantalin asuntomessualueella ja järjestettiin useita työpajoja muun maussa työturvallisuudesta ja ammattikorkeakoulujen läpäisyasteen parantamisesta.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä