Keitä sinä kahvit – me tuomme kahvileivät! INFRAn osaajat jalkautuvat jäsenten luo

INFRAn jäsenenä saat asiantuntijoiltamme tukea yritystoiminnan haasteissa. Älä jää yksin; käydään yrityksesi tilanne yhdessä läpi ja katsotaan, miten INFRA voi auttaa.

Infrarakentaja rakentaa ja pitää kunnossa toimivaa yhteiskuntaa: väyliä ja terminaaleja sekä teknisiä verkostoja, joissa kulkee vesi, lämpö, sähkö ja tieto. Yrittäjyys alalla on vaativaa ja vastuullista. Vaikutus ulottuu rakennetun ympäristön kestävyyteen ja ihmisten arkeen. Sääntely muuttuu ja vaatimukset kasvavat jatkuvasti. 

INFRA ry tarjoaa jäsenilleen neuvontaa ja tukea tärkeisiin päätöksiin ja auttaa pysymään ajassa kiinni. Tuomme avun lähelle. Toiminnanjohtajat alueilla sekä asiantuntijat keskustoimistolla ovat tukena pulmatilanteissa. Uunituore sähköinen Oma INFRA -jäsenpalvelu auttaa 24/7.

Jos sinulla on haasteita yritystoiminnan pyörittämisessä, ota yhteyttä paikalliseen toiminnanjohtajaan. Voit olla tarvittaessa yhteydessä myös INFRAn asiantuntijaan

Esimerkkejä yrittämisen koukeroista, joissa voimme olla avuksi:

  • Pyöriikö päässä purkupalveluihin, kierrätysmateriaalien käyttöön tai materiaalituotantoon (asfaltti, kiviaines) liittyviä kysymyksiä? 
  • Haluatko kehittää työturvallisuutta tai työmaan hallintaa?  Onko Rala-sertifioinnin kanssa ongelmia?
  • Haluatko vaikuttaa jäsenpalveluihin? Haluatko sparrata yritystoiminnan kehittämiseen liittyen (esim. tavoitteet, johtaminen, hallitustyöskentely)? 

Autamme mahdollisuuksien mukaan kaikissa infrayrittäjän kohtaamissa pulmissa!

Laita sinä kahvit porisemaan, me tuomme pullat ja parhaan osaamisemme. Apua on tarjolla myös etäyhteydellä.

Voit kertoa ongelmasta myös lomakkeella – avaa tästä!

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä