Nina Lampén vahvistamaan RT:n viestintätiimiä, Anu Ginström va. viestintäjohtajaksi

RT:n viestinnässä tapahtuu muutoksia vastuualueisiin, kun viestintäjohtaja Merja Vuoripuro jää vuorotteluvapaalle puoleksi vuodeksi 18. lokakuuta alkaen. Viestintätiimin vetovastuun ottaa INFRAn viestintäpäällikkö Anu Ginström, joka toimii oman työnsä ohella RT:n väliaikaisena viestintäjohtajana. Anu vastaa Merjan poissa ollessa muun muassa mediaviestinnästä ja -suhteista sekä päivittäisviestinnän johtamisesta.  

Lisäksi RT:n viestintätiimissä aloitti 4. lokakuuta Nina Lampén viestintäassistenttina ja virallisena vuorotteluvapaan sijaisena. Nina on valmistunut viime vuonna filosofian maisteriksi organisaatioiden viestintä pääaineenaan. Kanditutkinnon pääaineena hänellä oli suomen kieli. Viimeksi Nina on työskennellyt viestinnän harjoittelijana Valtiontalouden tarkastusvirastossa ja Rajavartiolaitoksella.  

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä