Uusi aluepäällikkö aloittanut Turussa

Katja Suovo on aloittanut Talonrakennusteollisuuden Lounais-Suomen ja Satakunnan aluepäällikkönä Markku Leppälehdon jäädessä eläkkeelle syyskuun alusta. Lue tästä Katjan oma esittely ja ajatuksia uusien haasteiden kynnyksellä.

”Olen 42-vuotias kaarinalainen diplomi-insinööri, joka on kiinnostunut tekniikan lisäksi työskentelystä ihmisten kanssa.

Valmistuin insinööriksi Vaasan ammattikorkeakoulusta vuonna 2002 (rakennetekniikka) ja täydensin osaamistani tietojohtamisen diplomi-insinööriopinnoilla 2014–2016 Tampereen teknillisellä yliopistolla. Työkokemukseni on pääosin suunnittelupuolelta, mutta opiskeluaikaiset kesäharjoittelut suoritin vuosituhannen vaihteessa siivoamalla YIT:n työmaita Turun seudulla.

Sopimusneuvottelut sekä suunnittelu- ja rakennusvaiheen prosessien yhteensovitus asunto- ja toimitilahankkeiden suunnitteluprojekteissa ovat tutustuttaneet minut rakennusliikkeiden ja betonielementtiteollisuuden toimintaan. Esimiestyössä olen hoitanut työehtosopimuksiin ja työnantajan vastuisiin liittyviä tehtäviä. Viihdyin Optiplanilla, Vahasella ja Rambollilla yhteensä 19 vuotta, eikä aika tullut missään vaiheessa pitkäksi. Nyt kuitenkin tuntui, että olisi hauska oppia taas jotain ihan uutta.

Yhdistystoimintaan olen päässyt tutustumaan harrastuksieni kautta: olen ollut mukana partiotoiminnassa melkein 30 vuotta ja 2000-luvulla liityin Turun RKM-keilaajiin (Turun rakennusmestariyhdistyksen keilakerho). Näiden lisäksi olen myös innokas karavaanari, sienestäjä ja villasukkien kutoja.

Luonteeltani olen ystävällinen ja utelias. Opettelen mielelläni uusia taitoja ja jaan osaamistani myös muille. Uskon yhdessä tekemiseen ja toivonkin voivani osaltani helpottaa sekä kehittää yhteistyötä eri tahojen välillä. Yhteistyöllä voimme vaikuttaa niin työturvallisuuteen kuin hallinnollisten haasteiden ratkaisemiseen.

Uuden arjen kynnyksellä tunnen jännitystä, innostusta ja myös epätietoisuutta siitä, mitä kaikkea tuleva syksy vielä tuokaan mukanaan. Samalla luotan vakaasti uusien työkavereiden sekä Lounais-Suomen ja Satakunnan piiriyhdistysten tukeen. Yhdessä selviämme kaikesta.”

Ollaan yhteydessä.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä