Twitter-chat #huomisentoimisto nousi päivän viraali-ilmiöksi

Miten toimitilojen merkitys muuttuu tai on jo muuttunut etätyön vakiintumisen myötä? Onko tietotyö jatkossa paikkariippumatonta ja joustavaa? Millainen merkitys fyysisellä tilalla on ihmisten kohtaamisessa? Entä mihin tarvitsemme toimistoja ja millaisia toimistoja? Rakennusteollisuus RT:n Twitter-chatissa haastettiin kaikki mukaan vaihtamaan ajatuksia tietotyön ja toimistojen tulevaisuudesta.

Rakennusteollisuus RT järjesti torstaina 4.3. klo 11–12 Twitter-chatin, joka herätti pohtimaan tulevaisuuden työympäristöjä, ja mitä niiltä toivotaan ja tarvitaan.

Livechattiin osallistui 56 tviittaajaa, joiden joukossa oli niin aiheen asiantuntijoita kuin kokemusasiantuntijoitakin. Chatin aikana julkaistiin noin 286 tviittiä ja parhaimmillaan tavoitettiin 115 157 Twitter-käyttäjää. Lisäksi #huomisentoimisto nousi päivän yhdeksi puhutuimmaksi aiheeksi Suomen Twitterissä. 

 

 Mikäli et päässyt chattiin mukaan, kaikki tviitit löytyvät Twitteristä aihetunnisteella #huomisentoimisto . Voit myös lukea keskustelussa esiin nousseista näkemyksistä koosteen.  

Merja Vuoripuro  Viestintäjohtaja

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä