Tulevaisuuden rakentajat, Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry 1970-2020

Rakentamisen hyvä laatu, kestävä rakentaminen, hyvä koulutus tai työturvallisuus eivät ole uusia asioita rakentajille. Ne ovat olleet tärkeitä tavoitteita jo vuosikymmenten ajan, Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen piirin historiaa luotaavasta uudesta kirjasta selviää.

Tulevaisuuden rakentajat, Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry 1970–2020 -kirja luo mielenkiintoisen katsauksen rakentajan arjen muutoksiin maassamme. Rakentaminen on aina ollut osa yhteiskunnallista muutosta, ja sitä monet kirjat tarinatkin peilaavat. Yllättävän monet tänä päivänä uudelta tuntuvat asiat ovat olleet ajankohtaisia jo vuosikymmeniä sitten. 

Kirja aukeaa kuvasta sähköisenä e-kirjana. 

Tärkeintä on yhdessä tekeminen 

Kirjan lopussa luodaan katse myös tulevaan. Kestävään rakentamiseen ja vastuullisuuteen kiinnitetään paljon huomiota kun rakentaminen painottuu kasvukeskuksiin ja pieniin asuntoihin. Digitaaliset ratkaisut kehittyvät ja valmisosien käyttö rakennuksilla lisääntyy, kirjassa todetaan. Tärkeintä on kuitenkin aina ollut yhdessä tekeminen, kirjoittaa kirjan tehnyt tietokirjailija, FM Leena Vaahtera

Tulevaisuuden rakentajat -kirja on julkaistu Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piirin täyttäessä 50 vuotta. Yhdistyksen vaiheet on kirjattu ylös aiemminkin kahdesti, eikä enää tehty perinteistä, kronologisesti etenevää historiikkia. Tulevaisuuden rakentajat keskittyy viimeksi kuluneen vuosikymmenen tapahtumiin ja ennen kaikkea toiminnan painopisteisiin ja niissä tapahtuneisiin muutoksiin. 

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Jari Lehtonen, puh. 050 911 6788

Suora linkki sähköiseen e-kirjaan (ISSUU) 

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä