Timo Koivisto Teräsrakenneyhdistyksen johtoon

Teräsrakenneyhdistys ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusmestari Timo Koivisto. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 21.9.2020.

Timo Koivistolla on vankka kokemus teräsrakentamisesta. Hän on toiminut rakennustuoteteollisuuden johto- ja myyntitehtävissä kotimaassa ja kansainvälisesti, muun muassa Rautaruukki Oyj:n sekä Rannila Steel Oy:n palveluksessa. Koivisto on aiemmin toiminut myös AL-Katot Oy:n toimitusjohtajana, KerabitPro Oy:n vedeneristysurakoinnin johtajana sekä Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtajana.

Lisätietoja:


Rakennustuoteteollisuuteen kuuluva Teräsrakenneyhdistys edistää metallirakenteiden käyttöä tiedottamalla ja markkinoimalla sekä vauhdittamalla alan tutkimus- ja kehitystyötä ja koulutusta. Teräsrakenneteollisuus ja Teräsrakenneyhdistyksen jäsenet edustavat laaja-alaisesti metallirakennusalaa.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä