INFRA ry vahvistaa osaamistaan

Vuoden alussa käyttöön otetun uuden toimintamallin myötä INFRAssa on tehty neljä nimitystä.

Diplomi-Insinööri Kati Kaskiala on nimitetty turvallisuudesta, laadusta ja louhinta-alasta vastaavaksi elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi. Kaskialalla on pitkä kokemus HSQE-asioista Lemminkäinen Oyj:ltä sekä Terrawise Oy:ltä.

Diplomi-insinööri Kari Muhonen on nimitetty jäsenpalveluista ja aluetoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Muhonen siirtyi INFRA ry:lle Hämeenlinnan kaupungilta, jossa hän toimi Linnaninfra-liikelaitoksen toimitusjohtajana ja yhdyskuntajohtajana. Aiemmin Muhonen on toiminut Louhintahiekka Oy:n varatoimitusjohtajana sekä johtavissa tehtävissä Destia Oy:llä ja Tieliikelaitoksella.

Lisäksi INFRA ry:n uuden toimintamallin myötä ympäristöpäällikkönä INFRA ry:ssä toiminut diplomi-insinööri Juha Laurila on nimitetty elinkeinojohtajaksi ja INFRA ry:n työmarkkinapäällikö, varatuomari Mika Kortene työmarkkinajohtajaksi.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä