Uusia henkilövalintoja

INFRA ry valitsi uudet toimihenkilöt todella kovatasoisesta hakijaryhmästä. INFRAn jäsenpalveluista vastaavana johtajana aloittaa vuoden alussa Kari Muhonen ja Ari Kähkösen seuraajana ja työturvallisuusasioiden asiantuntijana Kati Kaskiala.

INFRA ry:n vetovoima ja positiivinen kaiku markkinoilla veti puoleensa toinen toistaan kovempia hakijoita. Molemmat valitut henkilöt tulevat vahvistamaan osaltaan INFRA ry:n osaamista ja tukevat strategian mukaista toimintaamme.

INFRAn jäsenpalveluista vastaavana johtajana ja toiminnanjohtajien uutena esimiehenä aloittaa 15.1.2020 alkaen Kari Muhonen.

Kari on reilu 50-vuotias rakennus- ja yhdyskuntatekniikan diplomi-insinööri, joka on viimeksi työskennellyt Hämeenlinnan kaupungin yhdyskuntajohtajana. Ennen Hämeenlinnan pestiä Kari on työskennellyt mm. Uudenmaan piirin jäsenen, Louhintahiekka Oy:n varatoimitusjohtajana.

Kari Muhosen vahvuuksia ovat monipuolisen taustan lisäksi vahva julkisten hankintojen osaaminen, varsinkin tilaajanäkökulmasta. Lisäksi Kari on kouluttautunut  sekä johtamis- että esimiestehtäviin. 

Ari Kähkösen seuraajana ja muun maussa työturvallisuusasioiden asiantuntija aloittaa 7.1.2020 alkaen diplomi-insinööri (mekaaninen prosessointi) Kati Kaskiala.

Kati on toiminut viimeksi Terrawise Oy:n HSQE-managerina. Tätä ennen Kati on ollut pitkään vastaavissa tehtävissä Lemminkäisellä. Kati Kaskiala on erittäin osaava ja kokenut työturvallisuusasiantuntija ja laatu- ja ympäristöseikat ovat osaamisen keskiössä. 

INFRA ry:n toiminta on Katille tuttua hänen ollessa tälläkin hetkellä INFRAn turvallisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja. Rakennusteollisuus RT:n toiminta on hänelle myös tuttua RT:n työturvallisuusvaliokunnan jäsenyyden kautta.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä