INFRAlle uusi yhteistyöjäsen: Uponor Infra

INFRAlla on 22 yhteistyöjäsentä, koska verkostoituminen koetaan elintärkeäksi. Tervetuloa mukaan toimintaa tänä vuonna liittynyt Uponor Infra.

Uponor Infra Oy –
 yhdyskuntatekniikan osaaja                  

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja yhdyskuntatekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Konserniin kuuluva Uponor Infra on Pohjoismaiden johtava muoviputkijärjestelmien valmistaja, ja valmistaa kattavan valikoiman tuotteita infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraamiseen.

“Nykypäivänä ilmastonmuutos tuo omat haasteensa myös infrarakentamiseen. Rankkasateet ovat lisääntyneet ja varsinkin niiden voimakkuus. Vaaditaan entistä suurempia putkikokoja ja hulevesien käsittelyratkaisuja”, myyntijohtaja Seppo Rautiainen kertoo.

Näissä Uponor Infra on edelläkävijä. Yritys valmistaa sade- ja jätevesiputkia halkaisijaltaan aina 3 400 millimetriin asti sekä jopa yli 1 000 kuution säiliöratkaisuja hulevesien viivytykseen.

”Valmistamme Vaasan tehtaalla Weholite-säiliöitä täysin varusteltuina useisiin käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi alavesi- ja alkalointisäiliöitä vesilaitoksille, jäteveden viivytys- ja tasaussäiliöitä ja kemikaalisäiliöitä. Näin asennus työmaalla on helppoa ja nopeaa.”

Ilmastonmuutos laittaa hulevesiratkaisut lujille. Uponor Infra on panostanut vaativiin olosuhteisin sopiviin järjestelmiin ja suuriin putkikokoihin.

Laatua ja yhteistyötä

Uponor ei ole koskaan kilpaillut halvimmalla hinnalla, vaan toimii aina laatu edellä.

”Olemme saaneet valtaosalle tuotteistamme Nordic Poly Mark -laatusertifikaatin, joka kertoo tuotteiden soveltuvuudesta pohjoismaisiin olosuhteisiin”, Rautiainen sanoo.

”Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu vaativien putkistokohteiden suunnittelu- ja asennuspalvelut. Nämä ovat lähinnä teollisuuden sekä vesi- ja energialaitosten vesistöasennuskohteita. Niissä käytettävät muoviputket ovat tyypillisesti suuria, halkaisijaltaan yli 800 millimetriä.”

”Teemme tiivistä yhteistyötä INFRA ry:n jäsenyritysten kanssa ja tarjoamme erikoisosaamisemme heidän käyttöönsä. INFRAn yhteistyöjäsenyydeltä odotamme entistä tiiviimpää kumppanuutta jäsenyrittäjien kanssa. Urakoitsijaverkosto on yhä tärkeämpi, koska urakkakoot ovat suuria.”

Lue lisää yhteistyöjäsenyydestä >

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä