INFRAlle uusi yhteistyöjäsen: Robit Oyj

INFRAlla on 22 yhteistyöjäsentä, koska verkostoituminen koetaan elintärkeäksi. Robit liittyi mukaan tänä vuonna.

INFRA ry tarjoaa infraurakoitsijoille tuotteita ja palveluita tuottaville yrityksille helpon foorumin kohdata INFRAn jäseniä.

INFRAn yhteistyöjäsenyys onkin viime aikoina herättänyt paljon kiinnostusta. Se tarjoaa ylivertaisen verkostoitumisareenan. Yhteistyöjäsenet saavat pääsyn INFRAn sähköiseen jäsenpalveluun, ja heille lähetetään jäsenen viikkokirje. Heillä on lisäksi osallistumisoikeus INFRAn jäsentapahtumissa.

Robit Oyj – kotimainen kumppani
globaaleilla markkinoilla

”Liityimme INFRAn yhteistyöjäseneksi, koska haluamme herkällä korvalla kuunnella, mitä kotimaan kentällä asiakaskunnan arjessa tapahtuu. Kun olemme saman katon alla toimimassa, pystymme paremmin peilaamaan jäsenkunnan toiveita”, Robitin kotimaan myyntijohtaja Kari Färlin kertoo.

”On hyvä tavata kumppaneita kasvokkain. Esimerkiksi INFRAn louhintajaosto oli alkusyksystä meillä Lempäälässä pitämässä kokoustaan. Kokoukseen jälkeen kierrätimme heitä tehtaassa ja kerroimme toiminnastamme.”

Robit on kansainvälinen yritys, jonka tuotteita myydään 115 maahan. Lempäälän tehtaan lisäksi Robitilla on tuotantolaitokset Koreassa, Australiassa ja Britanniassa.

”Suomi on edelleen tärkeä markkina-alue, vaikka myynnistä karkeasti 90 prosenttia on ulkomaan myyntiä. Suomesta ollaan kuitenkin aikoinaan lähdetty toimintaa pyörittämään vuonna 1985. Tänä päivänä Robit on ainoa kotimainen porakalustovalmistaja”, Kari Färlin sanoo.

Robit on aina ollut mukana myös Maxpo-messuilla. Tänä vuonna yritystä edustivat siellä Färlinin (keskellä) lisäksi Kimmo Kangas ja Sami Paavola.

”Kuuntelemme asiakasta”

Robit Oyj valmistaa korkealaatuisia porakruunuja kallion louhintaan sekä putkitusteriä maaporaukseen.

”Pyrimme olemaan tasaisen hyvällä laadulla, järkevällä hinnalla sekä varmalla toimituksella varustettu perustuotteen varteenotettava toimittaja”, Kari Färlin määrittelee.

”Tuotekehityksessä kuuntelemme tarkasti asiakkaiden toiveita.”

Esimerkiksi automaation lisääntyessä Robit on innovoinut timanttinastakruunut, jotka kestävät ilman teroitusta miehittämättömässä poravaunussa läpi koko työvaiheen. Lisäksi Robit on patentoinut poratun reiän suoruusmittausjärjestelmän, joka mittaa reiän loppupisteen ja lähettää tiedon digitaalisesti suoraan porarille.

”Asiakkaat ovat yleensä kokeneet yhteistyöjäsenyyden erittäin hyvänä asiana. Uskon, että INFRAn jäsenetkin huomaavat meidän olevan oikeasti kiinnostuneita jäsenyrittäjien yritystoiminnan tarpeista.”

Lämpimästi tervetuloa mukaan INFRAn toimintaan, Robit Oyj!

Kiinnostuitko yhteistyöjäsenyydestä? Lue lisää!

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä