Uudenmaan työturvallisuuskilpailun voittajat selvillä

Rakennusala edistää turvallisuutta monin eri tavoin, joista työmaiden väliset alueelliset työturvallisuuskilpailut on yksi näkyvä keino. Uudenmaan alueella kilpailuja on järjestetty jo yli 20 vuotta.

Vuodesta 2009 eteenpäin rakentamisen työturvallisuutta on pyritty viemään eteenpäin yhdessä rakennuttajien kanssa, kun uusi asetus rakennustyön turvallisuudesta painotti rakennuttajan velvoitteita. Turvallisuutta tulee varmistaa yhdessä rakennuttajan, päätoteuttajan ja muiden toimijoiden kesken suunnittelusta alkaen.

Infra-alan työmaista parhaaksi nousi Espoossa sijaitseva Skanska Infra Oy:n RU26 Kivenlahden aseman rakennusurakka.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston luovuttaman kiertopalkinnon saaja on infra-alan yritysten sarjassa SRV Infra Oy. Kiertopalkinnon saa se yritys, jonka työmailla mitatut turvallisuuden tasoa ilmaisevat MVR-indeksin tulokset ovat keskimääräisesti kaikkein korkeimmat. 

Kilpailuvuoden rakennuttajana palkittiin Väylävirasto 

Turvallisuusasiansa rakennuttajana hyvin hoitanut Väylävirasto saa palkinnon kilpailun parhaana rakennuttajana. 

”Väylän eli entisen Liikenneviraston rakennuttamien työmaiden MVR-indeksi on jo useamman vuoden ollut valtakunnan parhaimpia. Turvallisuuskilpailuun osallistuneiden Väylän työmailla ei sattunut vakavia tapaturmia lainkaan”, perustelee valintaa työsuojeluinsinööri Jukka Hietavirta Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. 

Voittajat tullaan palkitsemaan koko rakennusalan yhteisen Turvallisuusviikon seminaarin yhteydessä Helsingissä 14.5.2019. 

Lue tästä, ketkä olivat muiden sarjojen voittajat >

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä