Yhdyskuntatekniikka 2019 Jyväskylässä 15.–16.5.2019

Tervetuloa Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin. Samaan aikaan näyttelyn kanssa on useita maksullisia tilaisuuksia, jotka kokoavat paikalle infra-alan keskeiset vaikuttajat. Kysy yhteis- tai omaa osastoa tai tule näyttelyvieraaksi keväiseen Jyväskylään.

Näytteilleasettajaksi omalle tai yhteisosastolle, sisätiloihin tai ulkoalueelle  

Sisätiloissa pienimmän osaston koko on 6 m2, ulkona 25 m2. Osastovuokran lisäksi perimme kaikilta näytteilleasettajayrityksiltä rekisteröintimaksun. Osaston rakentamiseen saa apua Jyväskylän Messujen näyttelytekniikalta. Toimi pian, sillä rekisteröintimaksu nousee 8.4. Näytteilleasettajia odotetaan paikalle yli 220.

Tarkempia tietoja hinnoista, varaustilanteen ja yhteystietoja löydät täältä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/naytteilleasettajille

Majoituskiintiöt näytteilleasettajille ja näyttelyvieraille 12.4. asti

YT19 näytteilleasettajille ja näyttelyvieraille on majoituksia saatavilla Jkl Bookingin kautta 12.4. asti. Tarkemmat ohjeet majoitusten varaamisesta saa sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Näyttely on kävijöille maksuton

Tapahtumaan odotetaan 5.000 osallistujaa. Näyttelyvieraiden tulee rekisteröityä kävijäksi. Kätevimmin se käy rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi. Toki rekisteröitymismahdollisuus on myös tapahtuman portilla, mutta jonot ovat mahdollisia. Näyttely on avoinna ke 15.5. klo 9-19 ja to 16.5. klo 9-15.

Näyttelyssä on monipuolinen ohjelma

Näyttelyosastojen lisäksi kannattaa tutustua näyttelyn ohjelmaan. B-hallin tietoiskulavalla voi seurata näytteilleasettajien tietoiskuja ja keskiviikon avajaisten yhteydessä parhaiden osastojen palkitsemista. Keskiviikon uutuutena on Infra-alan monet osaajat -kilpailu, jonka etenemistä voi seurata D-hallissa. C-hallin mediatorilla voi tutustua Uutuustuotekilpailun tuotteisiin ja äänestää mieleistään sekä silmäillä alan ammattilehtiä.

Tavataan toukokuussa Jyväskylässä, siellä ovat alan parhaat!

Näyttelyasettajaesite >

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on ammattilaisten arvostama kohtaamispaikka. Näyttelyllä on takanaan lähes 40-vuotinen kokemus. Toteuttajina ovat yhdyskuntatekniikan keskeiset järjestöt, joiden alan tuntemus ja osaaminen takaavat laadun. INFRA ry on ollut yhtenä näyttelyn järjestäjänä  alusta saakka.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä