Talonrakennusteollisuus ry:n Uudenmaan aluetoimistolle haetaan uutta vetäjää

Talonrakennusteollisuus ry:n Uudenmaan aluetoimiston nykyinen vetäjä Hannu J. Mäkinen jää eläkkeelle nykyisen suunnitelman mukaisesti 31.1.2020 ja siksi nyt on käynnistetty uuden vetäjän rekrytointi.

Uuden vetäjän vastuulla on Talonrakennusteollisuus ry:n Uudenmaan aluetoimiston operatiivinen ja strateginen johtaminen. Tehtävän painopistealueet ovat talonrakennusalan jäsenyritysten edunvalvonta, toiminnan näkemyksellinen kehittäminen ja alan ammattilaisten toimintaedellytysten varmistaminen. Johdat tiivistä asiantuntijaorganisaatiota ymmärtäen vahvuudet, kehittäen organisaation toimintaa ja jäsenpalveluita sekä varmistaen strategian jalkautumisen käytännön tasolle. Sidosryhmäyhteistyö on oleellinen osa tehtävääsi. Rakennat, ylläpidät ja kehität luottamussuhteita jäsenkuntaan, johon kuuluvat niin maamme suurimmat rakennusyhtiöt kuin pienet ja keskisuuret talonrakennusurakoitsijat Uudellamaalla. Teet tiivistä yhteistyötä myös Rakennusteollisuus RT:n eri toimialojen avainhenkilöiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja Uudenmaan piirin hallitukselle.

Odotamme sinulta alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. RI tai DI) sekä näyttöjä liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä esim. rakennusliikkeestä. Rakentamisen toimialan tuntemus, ydinliiketoiminnan ymmärrys ja etenkin kokemus tuotannonjohdon parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävään, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus talonrakennusalan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Järjestökentän tuntemus on tehtävässä etu, mutta ei välttämätöntä.

Toimintatyyliltäsi olet joustava, avoimeen vuorovaikutukseen uskova näkemyksellinen vaikuttaja, joka vie asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja varmalla otteella. Hallitset yhteistyöverkostojen rakentamisen ja viihdyt kentällä eri sidosryhmien, jäsenyritysten, asiantuntijoiden sekä vaikuttajien parissa. Osaat kuunnella eri sidosryhmien tarpeita herkällä korvalla ja toimit tasapuolisesti sekä oikeudenmukaisesti tiukoissakin neuvottelutilanteissa. Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla luot verkostoja ja rakennat siltoja.

Talonrakennusteollisuus ry tarjoaa uudelle aluejohtajalle paikan toimialan keskiössä sekä todellisen mahdollisuuden vaikuttaa alan kehitykseen ja arvostukseen.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.3.2019 mennessä osoitteessa http://www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13751. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Partner Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546 ja konsultti Santtu Rautiainen 0207 420 516.

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä