Jouni Vihmo Rakennusteollisuus RT:n pääekonomistiksi

Jouni Vihmo

Rakennusteollisuus RT:n pääekonomistiksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty valtiotieteiden maisteri Jouni Vihmo.

Jouni Vihmo siirtyy Rakennusteollisuuteen Palvelualojen työnantajien liitosta Paltasta, jossa hän on toiminut ekonomistina kahden viime vuoden ajan. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRassa ekonomistina.

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme joukkoomme Jouni Vihmon kaltaisen kokeneen ja viestinnällisesti taitavan ekonomistin. Hän on analyyttinen ja sujuvasanainen asiantuntija, joka pystyy tuottamaan varteenotettavaa tietoa ja osaa avata talouden ilmiöitä kiinnostavalla tavalla”, Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell toteaa.

Vihmo vastaa Rakennusteollisuudessa muun muassa suhdanne-ennusteista ja osallistuu laajasti myös vaikuttajaviestintään.

”Rakennetun ympäristön merkitys korostuu yhä enemmän yhteiskunnallisessa keskustelussa. Suomella on mahdollisuus rakentaa halutunlaista inhimillistä ja kestävää ympäristöä. Tätä keskustelua on ilo olla tukemassa talouden faktoin ja näkökulmin”, Jouni Vihmo sanoo.   

Vihmo aloittaa työnsä Rakennusteollisuus RT:ssä 11. maaliskuuta 2019. Hän raportoi toimitusjohtaja Aleksi Randellille.

RT:n aiempi pääekonomisti Sami Pakarinen siirtyi vuodenvaihteessa Elinkeinoelämän keskusliiton johtavaksi ekonomistiksi.

Lisätietoja:

  • Aleksi Randell, toimitusjohtaja, puh. 0400 500 822
  • Merja Vuoripuro, viestintäjohtaja, puh. 050 587 2642, merja.vuoripuro@rakennusteollisuus.fi

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä