Korjausrakentamisen hankintojen, suunnittelun ja tuotannon suunnittelu -yhteishankkeen päätösseminaari 24.9.2024

Aika: 24.9. klo 12.30–17.00 (ohjelmaosuus 13-16)
Paikka: KiraHub, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki / Teams

Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Raklin, Rakennusteollisuus RT:n, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOLin ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n jäsenten kanssa yhteistyössä järjestetty Korjausrakentamisen yhteishankkeen 1. vaihe on tullut päätökseensä.

Yhteishankkeen 1. vaiheessa pureuduttiin korjausrakentamishankkeiden johtamiseen erityisesti hankintojen, suunnittelun ja tuotannon suunnittelun näkökulmasta. Tilaisuudessa kuullaan hankkeen tulokset sekä osallistujien kommentteja työpajatyöskentelyyn ja saatuihin tuloksiin. Lisäksi esitellään mahdolliset 1. vaiheen pilotit/testauskohteet ja niiden eteneminen sekä yhteishankkeen 2. vaihe.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä