Koulutussarja: Kestävä vähähiilinen rakentaminen

Kestävä vähähiilinen rakentaminen -koulutus keräsi laajan kuulijajoukon. Webinaarikoulutusten tallenteet ja muut esitysaineistot on nyt julkaistu ja kaikkien hyödynnettävissä.

Rakennusteollisuus RT:n jäsenille ja sidosryhmille suunniteltu koulutussarja sisälsi seuraavat osat:

  • Käsitteistö haltuun
  • Normitus- ja lainsäädäntö sekä vapaaehtoistoimenpiteet
  • Vaikutukset toimialoille esitelmätilaisuudet:
    • talonrakentaminen
    • infrarakentaminen
    • rakennustuoteteollisuus

Linkki koulutussarjan tallenteisiin ja esitysaineistoihin


Koulutuksen eri osiin osallistui satapäinen kuulijajoukko ja saadussa palautteessa toivottiin vastaavanlaisen webinaarisarjan toteutusta myös muista ajankohtaisista teemoista. Koulutusta ideoimassa ollut Talonrakennusteollisuus ry:n aluepäällikkö Jukka Lempiäinen oli erittäin tyytyväinen nyt aikaan saatuun kokonaisuuteen ja otti vastaan myös haasteen jatkosta.

”Tämä oli erinomainen, ajankohtainen sekä ehdottomasti jäsentemme ja eri sidosryhmien tarpeisiin vastannut koulutussarja, jolla RT loi hyvää asiantuntijajohtajuutta. Lämmin kiitos kaikille sen valmisteluihin ja onnistuneeseen läpivientiin osallistuneille. Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan myös jatkokoulutuksia, joita selvästi kaivataan”, Lempiäinen toteaa.

Koulutus toteutettiin kevään 2022 aikana. Sen järjestivät Talonrakennusteollisuus ry, Rakennustuoteteollisuus RTT ry ja INFRA ry yhdessä Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn kanssa. 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä