Pipsa Hiltunen

Viestintäpäällikkö

Pipsa Hiltunen

Viestintäpäällikkö

Vastuualueet

Jäsen- ja sidosryhmäviestintä, digitaalinen viestintä, sosiaalinen media, mediayhteydet, viestinnän johtaminen ja kehittäminen.

Liitto/yksikkö

LVI-Tekniset Urakoitsijat ry

Osoite

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

Töissä

Vastaan liittomme viestinnästä ja sen kehittämisestä. Panostamme erityisesti jäsenviestintään: lähetämme mm. viikoittaisen, tuhdisti asiaa sisältävän jäsenkirjeen. Lisäksi nostamme säännöllisesti jäsenillemme ja alalle tärkeitä teemoja blogeissamme, tiedotteissa ja asiantuntija-artikkeleissa. Julkaisimme elokuussa 2023 uuden brändimme ja verkkosivut sekä päivitimme sosiaalisen median kanavamme.

Raksalla

Olen toiminut kiinteistö- ja rakennusalalla reilut parikymmentä vuotta erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Ala on konkreettisesti läsnä niin arjessamme kuin juhlassamme: se on yhteiskunnallisesti – ja varsinkin vihreän siirtymän kannalta – merkittävä. Se pitää mielenkiinnon yllä, sillä aina löytyy uutta mielenkiintoista opittavaa.

Vapaalla

Ilahdun hyvistä kirjoista, ruoasta ja juomasta. Nautin kävelylenkeistä ja matkailusta. Mieleenpainuvimmat reissut viime vuosilta ovat roadtripit Uudessa-Seelannissa ja Irlannissa.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä