Anu-Liina Ginström

Viestintäpäällikkö

Anu-Liina Ginström

Viestintäpäällikkö

Vastuualueet

Mediayhteydet, viestintä, vastuullisuus, infratoimialan viestintävastuu

Liitto/yksikkö

INFRA ry

Osoite

Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Töissä

Vastaan INFRA ry:ssä viestinnästä ja vastuullisuusviestinnästä sekä osallistun INFRAn vaikuttamistyön kehittämiseen.

Rakennusteollisuus RT:ssä olen viestintätiimin varavetäjä. Lisäksi hoidan mediasuhteita ja olen viestinnän sparraaja etenkin maankäytön ja liikenteen, sääntelyn ja sopimusehtojen sekä kiertotalouden ja biodiversiteetin teemoissa.

Työhöni kuuluu strategista suunnittelua ja niin ihmisten kuin asioidenkin johtamista. Pääosa työajasta kuluu silti nyrkit savessa projektien, kampanjoiden ja tapahtumien koordinoinnin sekä vaikuttamisen sisältöjen suunnittelun ja toteutuksen parissa.

Raksalla​

Päädyin rakennusalalle vastaavalla määrätietoisuudella millä voikukansiemen etenee kesätuulessa. Tähtäsin journalistiksi, mutta ura urkenikin sattumien kautta viestijänä Helsingin kaupungilla, rakennetun ympäristön teemojen parissa. Sieltä minut napattiin elinkeinoelämän palvelukseen rakentajien äänitorveksi.

Rakentaminen on ollut läsnä elämän isoissa käänteissä minullakin. Kun maali, tärpätti, tuore puu, betoni tai kukkapenkin kuorikate tuoksuu, on jotain uutta alulla. Rakentamisen äänet ja tuoksut tarkoittavat toivoa tulevasta ja herättävät uteliaan odotuksen.

Vapaalla​

Touhuan perheen kanssa, hikoilen ryhmäliikuntatunneilla ja nautin kulttuurista ja laatusarjoista.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä