FinnBuildissa rakennettiin jo huomisen suunnitelmia

Pyöreitä viisikymppisiään juhlinut FinnBuild houkutteli Helsingin Messukeskukseen 19 000 kävijää. RT:n jäsenyrityksistä betoniteollisuus oli yhdistänyt voimansa järeään Betonipuistoon, LVI-TU kokosi alan toimijat LVI-treffeille ja Taltekan jäsenyritykset esittäytyivät näyttävällä talotekniikan yhteisosastolla. Rateko esitteli puolestaan messukävijöille koulutustarjontaansa.

Ratekon markkinointipäällikkö Ninna Kokko kuvaili messujen tunnelmaa toiveikkaaksi. ”Iloinen tunnelma ja Ratekon koulutukset kiinnostavat”, Ninna summaa. ”Kävijöillä on selvästi katse tulevaisuudessa.”

Rateko näyttäytyi muun muassa Rakennuslehden, RIA:n ja RIL:n kanssa yhteisellä osastolla, jolla tuntuikin olevan mukava kuhina päällä.

Meri Hietala, Maikki Turunen ja Ninna Kokko kertoivat Ratekon tarjonnasta.

Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtajalla Jussi Mattilalla riitti juttuseuraa Betonipuiston joka nurkalla. Mies oli hyvin tyytyväinen messukohtaamisiin: ”Ihan positiivinen yllätys, miten ihmiset on lähteneet liikkeelle.”

Betonin Jussi Mattila oli todella tyytyväinen messutunnelmaan.

Jussi kertoi vähähiilisen betonin nousseen puheenaiheena pinnalle. ”Tuotehan on hyvä, ja nyt näyttää siltä, että kun ala virkoaa lamasta, vähähiilisten tuotteiden kysyntä lähtee kunnolla nousuun. Betonialalla ollaan siihen valmiina.”

Betonipuiston tarjonta kiinnosti kävijöitä.

Talotekniikka muodosti messujen suurimman teema-alueen, joka kokosi yhteen rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäritekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat.

Taltekan kahvilassa pöydät olivat täynnä ja puheensorina innostunutta.
Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä