Valtakunnallisessa työturvallisuuskilpailussa menestystä pohjoisen työmaalle

Pohjalla hyvä henki, yhteiseen tavoitteeseen pyrkimisen halu ja jokaisen sitoutuminen. Näin tiivistyi usean projektin työntekijän suulla vastaus kysymykseen siitä, mikä on avain työturvallisuuskilpailussakin menestymiseen.

Rakennusliike Laptin opiskelijatornitalo PSOAS UNOn työmaa Oulusta sijoittui toiseksi valtakunnallisessa Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailussa.

UNOn vastaava työnjohtaja Jaakko Juola Laptilta totesi, että heti projektin alkuvaiheilla asetetut tavoitteet ja julistautuminen Suomen siisteimmäksi työmaaksi houkuttelivat osallistumaan tähän kilpailuun ja päätös siivitti myös kilpailun osalta hyvään lopputulokseen.

Laptin PSOAS UNO -projektin henkilöstö työntekijästä projektijohtoon vastaanotti 31.01.2024 Talonrakennusteollisuuden Pohjois-Suomen piirin hallitukselta kunniakirjat huomionosoituksena työturvallisuuskilpailussa saadusta hyvästä menestyksestä.

Kilpailun järjestäjätahot: Talonrakennusteollisuus ry, Rakli ry, Infra ry, Rakennusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry, Työturvallisuuskeskus ry, Työsuojeluhallinto.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä