INFRA Golf pelattiin 8.6. Vierumäellä – ohessa kisattiin myös muissa kesälajeissa

INFRA Golf 2023 pelattiin Vierumäen Golf Classic kentällä. Vierumäellä lanseerattiin myös INFRA Kesätapahtuma, jossa ratkottiin mestaruuksia frisbeegolfissa ja jousiammunnassa.

Sää ei suosinut golfkisaa mutta tunnelma oli tapissa. Kuva: Arttu Nurmi

INFRAn tapahtumat alkoivat esikatselmusten ja lounaan jälkeen iltapäivällä. Kilpailujen jälkeen osallistujille oli varattu mahdollisuus saunomiseen, yhteistyökumppanien rasteihin tutustumiseen ja jälkipeleihin illallisen kera.

Mikko Kurttila Cramo Finlandilta oli ylivoimainen tämän vuoden INFRA Golfissa.

Kurttila vei RTA Trophy -kiertopalkinnon parhaalla scratch-tuloksellaan. Lisäksi hän voitti pistebogeyn, löi pisimmän draivin ja voitti henkilökohtaisen kokonaiskilpailun.

Vas. Kurttila ja oik. Olli Airaksinen INFRA Pohjoisesta. Kuva: Arttu Nurmi.

Lähimmäksi lippua ensimmäisellä osui Eeli Huotari Taratestiltä. Veijo Valtonen Väylävirastolta täräytti toisella lähimmäksi lippua.

Joukkuekilpailu pelattiin henkilökohtaisen kilpailun ohessa. Starttiryhmästä muodostettiin joukkue, ja kahden parhaan tulos laskettiin mukaan.

Joukkuekisan voitti ryhmä, jossa pelasivat Lauri Hartikainen Pointscene Oy:stä, Tommi Liimatainen GRK:lta, Harri Nokkala Kaiwur Oy:stä ja Samuel Salokannel Volvo CE:ltä.

Vuoden 2022 kisassa lanseerattiin yhdessä Onnisen kanssa uusi piirien ja yritysjäsenten välinen joukkuekilpailu. Kilpailun voittajaksi selviytyi yritysjäsenten joukkue, jonka edustaja vastaanotti kiertopalkintona toimivan kivivasaran. Toiseksi tuli INFRA Uusimaa ja kolmanneksi INFRA Häme.

Kesätapahtuman lajeista toteutui frisbeegolf, padel ja jousiammunta.

Padelissa ei kisattu vaan oltiin kokeilumielessä liikkeellä. Frisbeegolfin ja jousiammunnan voitti Jan Liimatainen NCC Industry Oy:stä, ja hän saa nimensä ensimmäisenä uuden kiertopalkinnon kylkeen.

Voittajan hymyä. Kuva Arttu Nurmi.

Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti yhteistyökumppaneille Cramo Finlandille, Fennialle, Liebherrille, Onniselle, Real Machinerylle ja Volvolle.

Tavataan taas ensi vuonna INFRA Golfin ja Kesätapahtuman merkeissä!

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä