Työmaana tulevaisuus -somekampanja starttaa

#TyömaanaTulevaisuus on RT:n organisoima somekampanjasarja rakennusalan uudistumisesta ja uudistuksen tekijöistä. Keväällä 2022 aihetunnisteen alla jaetaan tietoa alan monipuolisista ammateista sekä alalla työskentelevien erilaisista urapoluista.

#TyömaanaTulevaisuus-aihetunnisteen alla jaetaan vastuulliseen työnantajuuteen sekä rakennusalan työtehtävien monipuolisuuteen ja merkityksellisyyteen liittyviä sisältöjä. Kampanjointi jatkuu huhtikuun puoliväliin asti.

Viesti on suunnattu kaikille ammatinvalintaansa vielä suunnitteleville sekä alanvaihtoa harkitseville: olipa vahvuutesi kädentaidoissa, matematiikassa tai vaikkapa visuaalisessa ilmaisussa, rakennusala tarjoaa erinomaisen uravaihtoehdon ja sen myötä turvatun tulevaisuuden!

  • Haastamme kaikki rakentamisen parissa työskentelevät mukaan kampanjaan: Jaa uratarinasi Twitterissä, LinkedInissä, Facebookissa tai Instagramissa julkisena postauksena kuvan kera tunnisteella #TyömaanaTulevaisuus. Voit myös liittää kampanjatunnuksen kuvaasi. Tunnukset löytyvät RT:n kuvapankista.

Kysy lisää kampanjasta: viestinta@rakennusteollisuus.fi

 

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä