INFRAn lakitiimiin muutoksia – Lisää YSE- ja sopimusosaamista

INFRAn lakitiimiin liittyy joulukuun alussa uutena toimihenkilönä lakiasiainpäällikkö Pia Kilpeläinen. Tiina Olinista tulee työmarkkinäpäällikkö Mika Kortenen siirtyessä uusiin haasteisiin. Lakimies Mikaela Aaltonen täydentää INFRAn ammattitaitoisen lakitiimin.

INFRAn lakitiimissä aloittaa 7.12.2021 lakiasiainpäällikkönä Pia Kilpeläinen. Pia siirtyy INFRAan LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU:sta.

Pia tuo INFRAn jäsenten ulottuville etenkin YSE- ja sopimusosaamista, minkä lisäksi hän hoitaa työsuhdeneuvontaa ja vastaa toimihenkilöiden tes-asioista.

Pia vastasi LVI-TU:ssa työsuhde-, tes-, sopimus- ja YSE-asioista ja hoiti jäsenneuvontaa.

Koulutusten pitäminen, tiedottaminen ja lainsäädäntöön jäsenten etujen mukaisesti vaikuttaminen ovat kuuluneet olennaisena osana Pian tehtäviin jo vuosien ajan. Ennen LVI-TU:ta Pia toimi yrittäjänä hoitaen erikokoisten, eritoten rakentamisen eri sektoreilla toimivien yritysten lakiasioita.

”Uskon, että monipuolinen ja pitkä kokemukseni lakiasioista rakennusalan eri puolilta antaa minulle hyvän pohjan auttaa INFRAn jäseniä ja mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti infra-alan kehittymiseen”, Pia kertoo.

”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan INFRAn jäseniin ja oppimaan lisää hienosta alastanne.”

Tiinasta työmarkkinapäällikkö

INFRAssa reilut kymmenen vuotta lakimiehenä työskennellyt Tiina Olin siirtyy samalla INFRAn työmarkkinapäälliköksi.

”Vastaan jatkossa INFRAn työmarkkinatoiminnasta ja lakitiimin vetämisestä. Jäsenet voivat silti edelleen ottaa yhteyttä minuun erilaisissa työsuhdeasioissa sekä erityisesti infra- ja asfalttialan työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä”, Tiina muistuttaa.

Kolmen konkarin osaamista

Näiden muutosten myötä INFRAn lakiosaaminen on kolmen konkarin, Tiinan, Pian ja jo aiemmin tiimiin liittyneen Mikaela Aaltosen varmoissa käsissä. Mikaela hoitaa yleisen työsuhde- ja tes-neuvonnan lisäksi erityisesti konepalvelusopimuksiin, konekauppoihin ja kuluttajariitoihin liittyvää neuvontaa.

”INFRAn lakitiimissä on laaja-alaista osaamista ja jäsenet saavat ammattitaitoista apua erilaisissa ongelmatilanteissa”, Tiina Olin kertoo.

Aiemmin tiimiä vetänyt Mika Kortene siirtyy 15.11.2021 alkaen Asfalttikallio Oy:n henkilöstöjohtajaksi.

”Kiitos kaikille infralaisille, niin toimiston väelle kuin jäsenille, yhteisestä 13,5 vuoden matkasta. Jatkan alalla ja törmäämme vielä varmasti”, Kortene toteaa haikeana.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä