RecoTech avaa näkymän kiinteistö- ja rakentamisalaa mullistaviin teknologioihin

Oletko pohtinut mitä rakennetun ympäristön kansainväliset teknologiayritykset tekevät tai miksi ihmeessä sijoittajat kaatavat joka vuosi enemmän rahaa PropTech-yrityksiin? Helppo tapa tutustua kiinteistö- ja rakentamisalan kansainväliseen ja kansalliseen teknologiakehitykseen on osallistua pohjoismaiden suurimpaan PropTech-tapahtumaan RecoTechiin Helsingissä 20.11.2019.

Tapahtumassa kuulet esimerkiksi, mikä houkuttelee alan ulkopuolisia yrityksiä luomaan uusia liiketoimintamalleja rakennettuun ympäristöön ja mitkä teknologiat tulevat muuttamaan toimialaa. Lisäksi saat konkreettisia esimerkkejä tiedon hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä.

Rakennusteollisuus RT on tapahtuman yksi järjestäjistä ja haluaa tarjota jäsenilleen ja sidosryhmilleen mahdollisuuden osallistua tapahtumaan puoleen hintaan (normaali hinta 119 €). Rakennusalan teemoista RecoTechissä esillä ovat muun muassa modulaarinen rakentaminen ja uudet digitaaliset ratkaisut. Digitaaliset ratkaisut painottuvat siilojen poistamiseen, tiedon hyödyntämiseen päätöksenteossa ja rakennusmateriaalien optimaaliseen käyttöön. Lisäksi suomalaiset rakennusalan pioneerit kertovat, kuinka he tekevät yhteistyötä startuppien kanssa, ja mitä hyötyjä he siitä ovat saaneet.

RecoTechissä tarjolla on myös pikatapaamisia, rekrytointia, näytteilleasettajia sekä rentoa fiilistä, joten sinulla on mahdollisuus sopia koko vuoden tapaamiset nyt yhden päivän aikana.

RecoTech on Euroopan suurimman startup-tapahtuman Slushin virallinen sivutapahtuma.

Tervetuloa Train Factorylle marraskuun 20. päivä!

Puhujat ja ohjelma: https://recotech.fi/

Ilmoittautuminen tapahtuu täältä: https://www.lyyti.fi/reg/RecoTech

RT:n jäsenyritykset pääset tapahtumaan puoleen hintaan (59,50 €). Alennuskoodi on: RT@RecoTech2019

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä