Novialle 10 000 euron lahjoitus Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan piiriyhdistykseltä

Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan piiriyhdistys lahjoittaa 10 000 euroa ammaNovian varainhankintaan. Lahjoitus kohdennetaan tekniikan koulutukseen.

Lahjoitus on osa kampanjaa, jossa Talonrakennusteollisuuden viisi piiriyhdistystä lahjoittavat 13:lle maamme ammattikorkeakoululle yhteensä 211 000 euroa. Lahjoituksilla halutaan olla mukana varmistamassa, että osaavia rakennusmestareita ja -insinöörejä valmistuu riittävästi ja työllistyy työelämän tarpeisiin.

”Tarkoituksemme on vahvistaa teollisten toimijoiden välistä yhteistyötä, jotta voimme edistää hyvää rakennustoimintaa. Haluamme varmistaa, että rakennusala saa pätevää työvoimaa myös jatkossa. Koko toimialalle on tärkeää säilyttää korkea ammattitaso, sanoo Jari Lehtonen, Talonrakennusteollisuus ry:n Sisä-Suomen ja Pohjanmaan aluepäällikkö.

”Toivomme lahjoituksemme kohdistuvan talonrakentamisen tuotantotekniikan moderniin koulutukseen”, täydentää YIT:n aluejohtaja Mikael Snellman, joka on Talonrakennusteollisuuden Pohjanmaan Piiri ry:n uusi puheenjohtaja.

”Meidän opiskelijamme saavat kosketuksen työelämään jo opiskeluvaiheessa. Se motivoi ja antaa hyvän pohjan työskentelyyn.  Sekä Rakennusteollisuus että Novia ovat kiinnostuneita nostamaan rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutusten hakijamäärää. Haluan lämpimästi kiittää Talonrakennusteollisuutta tästä lahjoituksesta. Novia toivoisi saavansa koulutuksiin myös lisää suomenkielisiä hakijoita”, ammattikorkeakoulu Novian rehtori Örjan Andersson sanoo.

Ammattikorkeakoulu Novian varainhankintakampanja ”Tue tulevaisuuden osaamista” jatkuu 31.12.2018 asti. Sinä aikana saadut lahjoitukset oikeuttavat Novian saamaan vastinrahoitusta valtiolta.
Kampanjan verkkosivulla osoitteessa www.novia.fi/donera on potentiaalisille lahjoittajille lisää tietoa kampanjasta.

Lisätietoja:
Rakennusteollisuus, asiamies Harri Kaipio, puh. 050 548 0210
Talonrakennusteollisuus ry, aluepäällikkö Jari Lehtonen, puh. 050 911 6788
Yrkeshögskolan Novia, rehtori, toimitusjohtaja Örjan Andersson, puh. 050 527 2286

 

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä