Maksuton korjausrakentamisen täydennyskoulutus käynnistyy

Karelian, Metropolian ja Oulun ammattikorkeakoulun maksuton kestävän korjausrakentamisen täydennyskoulutus käynnistyy aloitustilaisuuden merkeissä 11.9. kello 12-15. Voit osallistua tilaisuuteen etänä tai paikan päällä Joensuussa.

Täydennyskoulutus on suunniteltu palvelemaan niin rakennuttajien, suunnittelijoiden kuin rakennus- ja purku-urakoitsijoidenkin osaamistarpeita. 

Aloitustilaisuudessa keskitytään rakennuslain muutoksiin ja kuullaan mielenkiintoisia asiantuntija- ja yrityspuheenvuoroja: Jyrki Kauppinen Ympäristöministeriöstä, Mira Toivanen Kira-kasvuohjelmasta, Tommi Riippa Oulun rakennusvalvonnasta, Samuli Sallinen Arcadia Oy Arkkitehtitoimistosta sekä Matti Haikola Arcosta.



Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Hanke kestää 15.4.2024-30.6.2025.

Mobiilivalikko – voit sulkea valikon ESC-näppäimellä